Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a demokraták is kezdenek Biden ellen fordulni

888.hu

2021.09.08. 21:20

A demokraták vezető közvélemény-kutatói és stratégái kezdik felismerni, hogy a Biden-kormányzat szinte minden, a nemzet előtt álló kihíváson elbukik, beleértve Afganisztánt, a bérek növelését, a határbiztonságot és a koronavírust.

 

Paul Maslin demokrata közvélemény-kutató a Politico című lapnak elmondta, hogy Joe Biden elnöksége káosszá vált, kevés, ha egyáltalán van jótékony hatása.

Itt nincsenek jó hírek. Ez mind az ő keze alatt történt„

– mondta Maslin, aki Jimmy Carter és Howard Dean munkásságával foglalkozott. ”Lehet vitatkozni azon, hogy mit tesz vagy nem tesz, de ez szinte lényegtelen. Ha a dolgok kaotikusak és rosszul mennek, az nem segít rajta„ – írta meg a Breitbart.

Egy másik demokrata stratéga szerint Biden a ”normalitáshoz„ való visszatérést hivatott jelenteni. Ehelyett Biden alatt kaotikus a világ. Joe Biden elnök népszerűségi mutatója a kínai koronavírus kezelésével kapcsolatban zuhanórepülésben van – derült ki az ABC News/Washington Post friss felméréséből.

Amikor Bident megválasztották, azt kellett volna mondani, hogy 'Ó, a felnőttek visszatértek a szobába, hogy átvegyék az irányítást'”

– mondta a stratéga. „Kiderült, hogy nem tudunk semmit sem csinálni. Bármelyik demokrata stratéga, aki azt hiszi, hogy ez nem lesz hatással a félidős választásokra vagy arra, hogy Bident újraválasztják, nyilvánvalóan nem tudja, mi a csudáról beszél”. Egy korábbi Biden közvélemény-kutató, Celinda Lake úgy jellemezte az augusztust, mint „az igazán rossz hírek hónapját, és a kiszámíthatatlan hírek hónapját is, és ez nagyon lehangolta a közvéleményt”.

„Minden volt” – magyarázta Lake. „Tüzek, hurrikánok, Haiti, Afganisztán, Covid, a gazdaság, az iskolába való visszatérés. De az a helyzet, hogy a legtöbb esetben az emberek nem Joe Bident hibáztatják ezért, és néhány területen, például Covidban, még mindig úgy gondolják, hogy jó munkát végez”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére