Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már több halottja van az örmény főváros egyik bevásárlóközpontjában történt robbanásnak

888

2022.08.15. 09:55

Már öt halottja van az örmény főváros, Jereván egyik bevásárlóközpontjában történt robbanásnak, amelyben mintegy hatvan ember megsérült vasárnap.

 

A robbanás átszakította a központ egyik raktárépületének tetejét, a létesítmény más részei összeomlottak, több tucat ember megsérült.

 

A hatóságok hétfői beszámolója szerint mintegy 25 embert még mindig eltűntként tartanak nyilván. A mentők úgy vélik, még lehetnek emberek a romok alatt.

 

A robbanás miatt több épület megrongálódott. A tűz keltette füstfelhő belepte a levegőt a főváros felett, a környékbeli járművekre por és törmelék telepedett. A tűzoltók vasárnap kora este is küzdöttek még a lángokkal.

A helyszín a városközponton kívül található – mondta a dpa német hírügynökségnek egy helyi riporter. Hozzátette, hogy a robbanást valószínűleg a nem megfelelően tárolt tűzijátékok okozták, amelyek meggyulladtak.

A dél-kaukázusi Örményország a világ egyik legszegényebb országa. Gyakori a biztonsági előírások megsértése.
A történtekkel párhuzamosan bombariadó volt a jereváni metróban, a közlekedési vállalat minden állomásán elkezdték kimenekíteni az utasokat és a személyzetet – közölte vasárnap újságírókkal Tatyevik Hacsatrján, a metróvállalat főtitkára.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére