Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Másfél óra alatt hat késelés történt Londonban

Forisek Ádám

2018.04.06. 08:20

A London utcáit uraló erõszak ellen tiltakoztak csütörtökön a brit fõvárosban. A megmozdulás alatt hat embert megkéseltek.
LONDON, 08:20

A London utcáit uraló erőszak ellen tiltakoztak csütörtökön a brit fővárosban. A megmozdulás alatt hat embert megkéseltek.

Az Independent ír arról, hogy tüntetők gyülekeztek csütörtökön a London keleti részén található Hackney Central állomáson. A tüntetők a békéért és az erőszak megszűnéséért gyűltek egybe, ám a londoni helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy a megmozdulás idején, vagyis alig másfél óra leforgása alatt hat késelés történt.

Egy 13 éves fiút Newham kerületből kellett kórházba vinni, percekkel később szintén egy tinédzser került kórházba szúrt sebei miatt. Egy órával korábban három fiút szállítottak kórházba Mile Endből, szintén késelés miatt. A brit főváros East India Docks részén szintén megkéseltek egy 15 éves tinédzsert.

A késelésekkel kapcsolatban egyetlen letartóztatás sem történt eddig.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére