Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meghackelték az USA választási szerverét, így nyerhetett Biden

B. E.

2020.11.12. 16:30

Igazából a baj az, hogy egyáltalán nem megbízható a választást lebonyolító rendszer, attól függetlenül, hogy kit hirdettek ki nyertesnek 2020-ban ebben a (kiber)harcban, amit választásnak nevezünk.

Egy amerikai hírportál tévécsatornája arról számolt be, hogy már a feltételezés is képtelenség, hogy legitim lett volna a választás és annak eredménye, és az amerikai embereknek hazudnak, amikor azt mondják, hogy a választáshoz használt szoftver internetelérési hiba miatt állt le, majd indult újra, és mutatott kizárólag Joe Bidenre voksoló eredményt.

A Newsmax műsorában kifejtették, hogy hazugság az az állítás, miszerint az államok választáshoz alkalmazott szoftvereinek megszakadt az internetkapcsolata. Szerintük ez igaz lehet egyes számítógépekre, de nemes egyszerűséggel nem lehet igaz a rendszer adatbázisaira.

A szavazatokat Németországban, egy frankfurti szerveren tárolják

– derítette ki a portál.

Kiberbiztonsági nyomozók információi alapján a választást lebonyolító rendszer, amelyet 28 (!) államban használnak, német szervereket használ, és jó eséllyel egy QSnatch nevű kártevő szoftverrel fertőzött.

A portál kapcsolatba lépett egy dallasi nyomozóirodával, akik szerint

a szoftver forráskódjába van beágyazva a QSnatch,

tehát eleve úgy lett kitalálva, hogy ott legyen a kártevő.


Ami még ijesztőbb, hogy innentől kezdve gyakorlatilag mindegy, hogy milyen virtuális erődöt építenek köré a hozzáértők, ugyanis a forráskódban talált kiskapu rést kínál a hackereknek, így bármilyen eredményt meg tudnak változtatni a felhőben, és vissza tudják tölteni a megyei adatbázisokba úgy, hogy az eredeti információt vissza se lehessen állítani.

Ezzel a biztonsági réssel igazából

meg lehet változtatni bármilyen szavazatot a kibertérben.

És akkor még nem beszéltünk a papíralapú szavazatok manipulálásáról...

A szavazatok először a megyei, majd az állami rendszeren futnak át, onnan az adott terület választásért felelős megbízott cége továbbítja az adatokat, ahonnan azok végül a médiához is eljutnak. Elég kicsit is belegondolni, hány lépés van a valós szavazat és a hír között, és hány helyen lehet azt módosítani.


Vegyük elő a józan paraszti eszünket egy pillanatra:

  • Van öt olyan billegő állam, ahol demokrata a kormányzó.
  • Hirtelen mind az öt államban leáll a szavazás – pontosan ugyanakkor.
  • Három órával később a rendszer helyreáll – mindenhol.
  • Joe Biden több százezer szavazatot kap.
  • Donald Trump egy darabot sem.

Egy példa, hogy még összetettebb legyen a probléma: Wisconsinban 3,6 millió regisztrált szavazóból 3,3 millió szavazott az adatok szerint. Ez 90%-os részvételi arány. Soha a történelemben ilyen nagy érdeklődést nem mutatott a társadalom egy választás idején sem.

Az opcióink tehát a következők:

  1. Elhisszük, hogy hirtelen tízből kilenc ember tényleg vette a fáradságot, és szavazott (lehetőleg Bidenre, ha aznap ebéd után mondjuk lepihent, mert, ugye, minél később szavazol, annál nagyobb eséllyel voksolsz Bidenre).
  2. Elhisszük, hogy minden igaz, mert a Trump-szavazók korán kelnek, csak nem voltak elegen.
  3. Nem foglalkozunk ilyenekkel, mert úgysem változik semmi (mondjuk akkor nem jön ki a 10/9).
  4. Gyanúsnak találjuk az egészet, mert egészen egyszerűen lehetetlen, hogy senki ne szavazzon Trumpra az utólag ismertetett szavazatszámok alapján, és egyetértünk azzal, hogy ki kell deríteni, mi az igazság, mert nem szeretjük, ha hazudnak nekünk, és helyettünk szavaznak.

A Kentucky állam választási rendszerét és annak tisztességességét ellenőrző és fenntartó kiberbiztonsági cég vezetője azt nyilatkozta, hogy lényegében bármit meg lehet változtatni a rendszerben, olyan gyenge a védelme, és utólag még azt sem lehet megnézni, mi volt az eredeti szavazat, honnan jött, mikor és hogyan változtatták meg.

Szakemberek megpróbálták a védelem réseinek feltérképezése miatt feltörni a rendszert, és arra jutottak, hogy többféleképpen lehet egy szavazatot megváltoztatni:

  • a szavazás helyszínén,
  • a táblázatba való beiktatáskor (szoftverheckelés),
  • magában az adatbázisban,
  • és módosítható maga a szoftver is, amely továbbítja az információt.
Trump tízezer szavazatot veszített három pennsylvaniai megyéből percre pontosan ugyanakkor.

Ebből a szempontból valójában mindegy is, hogy ki kire szavazott, vagy milyen politikai nézeteket vall: nagyon gyanús, ahogy a számok mágikusan változnak.

(Azt inkább már meg sem említem, hogy az összes ilyen mesebeli számhókuszpókusz Biden érdekeit szolgálta.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karli Bonne' (@karluskaputin) on

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére