Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkelre ismét a himnusz alatt tört rá a remegés

Bokor Gábor

2019.07.10. 13:22

Három héten belül harmadjára jött rá a német kancellárra a gyanús remegés.

A német kancellár szerdán Antti Rinne finn miniszterelnökkel találkozott, az előtte lévő szokásos ceremónián lejátszották a finn és a német himnuszt is, mely alatt Angela Merkel ismét remegni kezdett. A 64 éves német politikus először június 18-án viselkedett furcsán, miközben Volodimir Zelenszkij ukrán kormányfővel hallgatta a himnuszt. Bő egy héttel később megismétlődött a gyanús remegés, miközben épp a német elnököt, Frank-Walter Steinmeiert hallgatta. Érdekesség, hogy először kiszáradással, valamint azzal magyarázták az esetet, hogy nagy volt a forróság, ám Merkel másodszorra egy klimatizált helyiségben kezdett remegni. Akkor Angela Merkel egy segítője odanyújtott egy pohár vizet a kancellárnak, az azonban azt nem fogadta el.

Merkel nem mondja le egyik soron következő eseményét sem, a kancellár kiváló egészségnek örvend

– közölte a második remegés után Steffen Seibert, Merkel sajtósa.

 

 

Merkel szerdán ugyanúgy remegett, mint a közelmúltban, azonban míg korábban karjait egymásba fonta, hogy valahogy megpróbálja megállítani a folyamatos rángásokat, most egy helyben állva rázkódott és csak pár másodpercre fogta össze kezeit. A rángás nem maradt abba, azonban a himnuszok véget értek, és Merkel a finn miniszterelnök társaságában arrébb sétált.

Antidepresszánsok, pánikroham, fertőzés – összeszedtük, mit mond a szakvélemény Merkel remegéséről

Korábban megírtuk, ma is a világsajtó kereszttüzébe került a német kancellár egészségügyi állapota, ugyanis Merkel épp a német elnökkel, Frank-Walter Steinmeierrel tartott közös sajtótájékoztatót, amikor a 10 nappal ezelőtti rohama után ismét rátört a durva remegés. Merkel újabb felvételen remeg és rángatózik, de a sajtósa mindent tagad A felvételek tanúsága szerint Merkel a német elnökkel, [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére