Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minden kezdõdik elölrõl: Németországban már megint félnek a zsidók

888.hu

2017.08.17. 08:58

Elmúltak a boldog békeidõk, egyre nehezebb és rosszabb Németországban zsidónak lenni.
BERLIN, 8:58

Elmúltak a boldog békeidők, egyre nehezebb és rosszabb Németországban zsidónak lenni.

Egy nemrég publikált frankfurti kutatás szerint a Németországban élő zsidók kétharmada, de inkább háromnegyede érzi úgy, hogy egyre inkább növekszik az antiszemitizmus, amelyet leginkább a migrációs folyamatok gyorsítottak fel. A nyugati baloldali pártok inkább a migránsok mellett teszik le a voksukat, feláldozván ezzel az évtizedek óta babusgatott zsidóságot.

Nyugat-Európában a baloldali pártokban egyre több az antiszemita és az Izrael-ellenes hang, méghozzá elsősorban a muszlim befolyás miatt. A kutatás is ezt a hipotézist támasztja alá, ugyanis:

a megkérdezettek 29 százalékát már nyíltan szidalmazták az utcán zsidóságuk miatt, 3 százalékukat pedig fizikai atrocitás is érte.

Gondolom, nagy titkot nem árulok el azzal, hogy a fenti esetek 81 százalékát muzulmán hátterű migránsok követték el.

A Heti Válasz azt is megjegyzi, hogy a hagyományosan erős német baloldali körzetek egyikében, a berlini Neukölln negyedben – amelyet a honi ellenzék és nyúlványa, a liberális sajtó a multikulti idill szigetének tart – egy zsidó vállalkozó könyvesboltot nyitott, amelyet hamarosan be is kellett zárnia, hiszen (most kapaszkodjatok meg a reggeli kávétokba) a helyi antifasiszták rászálltak és folyamatosan fenyegették.

Tehát, hogy mindenkinek tiszta legyen: németországi antifasiszták holokauszt-túlélők unokái ellen.

Itt az ideje, hogy beszéljünk a baloldaliak és a liberálisok antiszemitizmusáról

A rendszerváltás utáni időben a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hű maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont.

Az ellenőrizetlen bevándorlás mellett érvek ezreit fel lehet hozni, ellene úgyszintén, ám a milliós számban Nyugat-Európába özönlő muzulmánok az évszázadok alatt velünk emancipálódott zsidóság elűzését, valamint a nyugat európai antiszemitizmus megújulását fogják előidézni, mindez természetesen a baloldali és a liberális pártok támogatásával.

Tavaly közel 10 ezer nyugat-európai zsidó költözött Izraelbe, ami a valaha mért legmagasabb szám, közülük majdnem 8 ezren Franciaországból vándoroltak el, ami mögött valószínűleg ott van az a tény, hogy a franciaországi zsidókat éri a legtöbb támadás a többnyire muszlim szélsőségesek részéről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére