Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miután beengedte a migránsokat Biden, felszólította a Kongresszust, hogy biztosítsa a határt

888

2022.03.02. 13:30

Joe Biden amerikai elnök a kedd esti évértékelő beszédében felszólította a Kongresszust a „határ biztosítására”, miután kormánya már 1,5 millió migránst engedett át a déli határon hivatali ideje első hónapjaiban.

 

Biden évértékelőjében a következőket mondta:

ha elő akarjuk mozdítani a szabadságot és az igazságosságot, meg kell védenünk a határt, és rendbe kell hoznunk a bevándorlási rendszert.

 

Közös őrjáratokat állítottunk fel Mexikóval és Guatemalával, hogy több embercsempészt elkapjunk. Elkötelezett bevándorlási bírákat állítunk fel, hogy az üldöztetés és az erőszak elől menekülő családok gyorsabban tárgyalhassák ügyeiket.

 

Támogatjuk partnereinket Dél- és Közép-Amerikában, hogy több menekültet fogadjanak be és biztosítsák saját határaikat.”

 

Biden utat biztosítana az „álmodozóknak”, az ideiglenes státusszal rendelkezőknek, a mezőgazdasági dolgozóknak és az alapvető munkákat ellátóknak az állampolgársághoz.

Módosítaná a törvényeket, hogy a vállalkozások rendelkezzenek a szükséges munkavállalókkal, és a családok ne várjanak évtizedeket az újraegyesítésre.

Ahogy a Breitbart News decemberben beszámolt róla, a Biden-kormány mintegy 1,5 millió migránst importált az első nyolc hónapban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére