Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Moszkva kíméletlenül leszámolt a szíriai bázisaikat megtámadó terroristákkal

Nagy Gábor

2018.01.12. 23:00

Az orosz hadsereg megsemmisítette azt a terrorista csoportot, amely aknavetõ-támadást intézett a hmejmími orosz légitámaszpont ellen Szíriában december 31-én.
MOSZKVA, 23:00

Az orosz hadsereg megsemmisítette azt a terrorista csoportot, amely aknavető-támadást intézett a hmejmími orosz légitámaszpont ellen Szíriában december 31-én.

Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint Idlíb tartományban megsemmisítették azt a bázist is, amelyről szombatra virradóra 13 drónnal támadást indítottak Hmejmím és a tartuszi orosz haditengerészeti létesítmény ellen.

Az orosz katonai tárca szerint a militáns diverzánsok bázisát Idlíb tartomány nyugati határánál lokalizálták. Egy orosz különleges műveleti egység Krasznopol típusú, nagy pontosságú lőszerrel megsemmisítette a csoportot, amikor annak tagjai mikrobuszra szálltak. Az akcióhoz a szíriai orosz katonai hírszerzés összes egységét és eszközét mozgósították.

A drónraktárt is irányítható Krasznopol tüzérségi lőszerrel semmisítették meg.

Az év végi aknavető-támadásban a moszkvai védelmi minisztérium szerint két orosz katona életét vesztette. A tárca ugyanakkor valótlannak minősítette azt a sajtóértesülést, amely szerint az incidens során hat harci gép is megsemmisült. A múlt heti dróntámadás nem érte el célját, a pilóta nélküli repülő szerkezeteket lelőtték vagy leszállásra kényszerítették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére