Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Multikulti London: még soha ennyi gyilkosság nem történt a brit fővárosban

Forisek Ádám

2019.09.28. 15:28

Minden jel szerint a 2018-as számokat is felül fogja múlni a 2019-es évé, pedig a tavalyi már így is évtizedes „rekordnak” számított.

Az idén elkövetett erőszakos gyilkosságok száma Londonban 110-re emelkedett, miután kedden két késelés is történt a fővárosban. Egy évvel ezelőtt szeptember 25-ig 108 gyilkosság történt a The Telegraph szerint Londonban.

A 2018-as év végéig 132 emberölés történt, ami azt jelenti, hogy évtizedek óta Sadiq Khan főpolgármestersége produkálta a legrosszabb számokat. Hogy még további adatok is érzékeltessék a brit fővárosban uralkodó állapotokat: a késelések száma 52, a lövöldözések száma 30, míg az emberölések száma 24 százalékkal emelkedett 2016 óta.

A pakisztáni származású baloldali főpolgármester rendszeresen a konzervatív kormányzatra hárította a felelősséget, noha Theresa May mellett ő maga is ellenezte a rendőrségi motozásokat – mondván, hogy a rendőrök túl nagy mértékben ellenőriznek fiatal feketéket, ami „diszkriminatív”.

A nemrégiben megválasztott Boris Johnson (aki korábban maga is London főpolgármestere volt) még augusztusban beszélt arról, hogy a fővárosban tapasztalható állapotok javítása érdekében 20 000 új rendőrtiszt toborzását fogja támogatni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére