Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyon kiakadtak az olasz polgármesterek: lángszóróval és koporsóval fenyegetőznek

Filipp Dávid

2020.03.29. 14:33

Sokan szegik meg a kijárási tilalmat.

Már több mint egy hete életbe lépett Olaszországban a kijárási tilalom, azonban úgy tűnik, hogy nem mindenkinek sikerült felfognia, hogy csak a nagyon fontos esetekben szabad elhagynia az otthonát.

Egyes források szerint az országban a korlátozás első hetében 40 ezer embert bírságoltak meg és csak Szicíliában 50 ember ellen tettek büntetőfeljelentést.

A városok polgármesterei nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a kijárási tilalom betartása. A Twitterre felkerült összeállításból kiderül az is, hogy sok esetben a legdurvábban, minden kertelés nélkül próbálták az emberek tudatába vésni, hogy OTTHON KELL MARADNIUK.

Vincenzo De Luca, Campania tartomány vezetője arról beszélt, hogy tudomására jutott, hogy egyesek bulit akartak tartani.

Rendőröket fogunk oda küldeni. Lángszórókkal

– jelentette ki.

Sokan úgy próbálják kijátszani a hatóságokat, hogy a kutyájukkal mennek le az utcára sétálni. Massimiliano Presciutti, Gualdo Tadino polgármestere egyértelműen üzent nekik.

Mindenkihez szólok most! Mi a francot műveltek? Ti és a kutyátok, amelyeknek folyamatosan fel van puffadva a prosztatájuk

– fogalmazott.

Bari polgármestere, Antonio Decaro személyesen zavart haza két fiatalt, akik asztaliteniszeztek a szabadban. Decaro arra kérte őket, hogy menjenek haza és játszanak a Playstationnel.

A legkeményebben azonban Antonio Tutolo, Lucera polgármestere fogalmazott, aki képtelen volt megérteni, hogy miért van az, hogy emberek házhoz rendelik a fodrászukat.

Házhoz jövő fodrászok?! Minek kell az nektek? Felfogjátok, hogy a koporsó zárva lesz? Ki a fene fogja látni, hogy milyen jól megcsinálták a frizurátok?

– fakadt ki, de arról is beszélt, hogy a fodrász nem hajspray-t fog szétfújni az emberek fején, hanem koronavírust.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére