Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napokig csoportosan erõszakoltak egy 12 éves kislányt Nagy-Britanniában

Sümeghi Lóránt

2018.04.13. 18:00

Több mint 20 év börtönre ítélték Ibrahim Hussaint, aki a vádak szerint nemcsak hogy három napon keresztül többször is megerõszakolt egy 12 éves kislányt, hanem ezt követõen felajánlotta 5 másik ismerõsének a gyermek testét.
BRADFORD, 18:00

Több mint 20 év börtönre ítélték Ibrahim Hussaint, aki a vádak szerint nemcsak hogy három napon keresztül többször is megerőszakolt egy 12 éves kislányt, hanem ezt követően felajánlotta 5 másik ismerősének a gyermek testét.

Összesen 23 év börtönbüntetést kapott – melynek a felét biztosan le kell ülnie – Ibrahim Hussain, miután egy rossz családi körülmények közt felcseperedő 12 éves kislányt magához édesgetett, majd több ízben brutálisan megerőszakolt.

Az elkövető ezek után átszállította áldozatát az ismerősei házához, ahol további 5 férfinak felajánlotta a kislányt. A bíróságon elhangzottak szerint ők is erőszakot tettek a gyermeken. Mi több, az is kiderült, hogy Hussain visszaeső elkövető, ugyanis a kislány elrablásának idején éppen óvadék ellenében került szabadlábra, egy korábbi, szintén kiskorú hátrányára elkövetett szexuális abúzus ügyében.

Sajtóértesülések szerint a történtek annyira megviselték a kislányt, hogy el kellett költöznie még a környékről is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére