Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem akarják megsérteni a bevándorlókat: továbbra sem tiltott megenni a kutyát és a macskát

Bokor Gábor

2019.09.24. 14:08

Mindez Nagy-Britanniában.

A brit igazságügyi minisztériumnak lehetősége lett volna arra, hogy rendeletben tiltsa be a kutya- és a macskahús fogyasztását, azonban ezzel a lehetőséggel nem éltek, ugyanis az országban nagy számban jelen lévő ázsiai lakosság ennek nem örült volna, hiszen ők nagy előszeretettel fogyasztják el a házi kedvenceket. A hivatalos kommüniké részletesen kitér arra, hogy az ázsiai országokból származó kisebbségeknek akartak kedvezni azzal, hogy továbbra sem tiltják a macskák és a kutyák elfogyasztását. A tiltás legnagyobb támogatója a konzervatív parlamenti képviselő, Giles Watling volt, aki meglepve tapasztalta, hogy elkaszálták az ötletét.

Fotó: AFP

Nem azt mondjuk meg, mit tegyenek, azt mondjuk, amit mi teszünk. A kutyák és a macskák háziállatok, a társaink. Nem esszük meg őket és kész. Ez egy fontos üzenet

– mondta a politikus, aki nem is érti, hogy lehet az, hogy amiatt blokkolták az állatvédő tervezetét, mert az megsértette volna a külföldi gyökerekkel rendelkezőket.

Az ázsiai országokban elterjedt a házi kedvencek elfogyasztása, a korábbi brit gyarmaton, Hong Kongban azonban a távol-keleti országokban egyedülálló módon be van tiltva a levágásuk és elkészítésük. A brit igazságügyi minisztérium szóvivője leszögezte, hogy Nagy-Britanniában kellően erősek a törvények, nem kell azokat tovább szigorítani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére