Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem egyszerű az élet Amerikában sem: áramszünetek és tovább növekvő benzinárak jöhetnek

888.hu

2022.05.26. 08:00

Joe Biden és a zöld energiapolitika...

 

Új jelentés adott ki a North American Electric Reliability Corporation (NERC), amiben arra figyelmeztetnek, hogy a nyáron országszerte, az egész USA területén áramkimaradások várhatóak.

 

Ez egy eléggé kijózanító jelentés, és egyértelmű, hogy a kockázatos területek terjednek.”

– mondta John Moura, a megbízhatósági értékelés és teljesítményelemzési igazgató egy sajtótájékoztatón, majd rávilágított arra, hogy mi lehet a baj oka. Szerinte „hálózatuk átalakításának üteme teljesen felborult”.

Ennek az egésznek a zöld energiára való átállás ideologikus és inkompetens erőltetése lehet az oka. Az áramkimaradások veszélye viszont nem új keletű probléma.

A Bloomberg beszámolt arról, hogy a NERC már tavaly is figyelmeztetést adott ki, amely szerint az Egyesült Államok lakosságának több mint 40 százalékát kiszolgáló elektromos hálózatokat az áramkimaradások veszélye fenyegeti.

 

Továbbá friss hír Amerikából, hogy nemrégiben arra figyelmeztették a massachusettsi autósokat, hogy minél előbb tankolják meg a kocsijukat, mivel azt saccolják, hogy akár másfél dollárral is felmehet az üzemanyag ára az Emlékezet Napja ünnep (május 30.) környékén.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére