Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem várt helyről jött a pofon: Hollywoodból csicskították be a bevándorláspártiakat

Jim Phelps

2019.10.10. 12:35

Csatt.

A legendás amerikai színész, Jon Voight szerint a bevándorláspárti Demokrata Párt már nem képviseli sem az Egyesült Államok, sem az amerikai állampolgárok érdekeit. A színész egy, a Hollywood Reporter c. újságnak adott interjújában többek között arról beszélt, hogy a Demokrata Párt már nem az a mozgalom, mint ami John Kennedy elnök idején volt, s amit nem mellesleg ő maga is támogatott.

Fotó: AFP

Nem tagadás, óriási támogatója vagyok a jelenlegi elnökünknek, és úgy érzem, hogy valami olyasmi történt a Demokrata Párttal, amiről sosem gondoltam volna, hogy látni fogom

fogalmazott a Trópusi vihar, A nemzet aranya, A Pearl Harbor – Égi háború és a Mission: Impossible sztárja. Voight azért ment szembe a bevándorláspárti hollywoodi korszellemmel, mert a demokraták egyre többször, egyre képtelenebb vádakkal (Mueller-bizottság, impeachment eljárás) illetik az Egyesült Államok elnökét, Donald Trumpot.

Az Oscar-díjas színész szerint valakinek végre oda kéne csapnia az asztalra, mert ez az egész Trump-ellenes hadjárat egyszerűen nonszensz. Voight egyébként optimista a jövőt illetően: az interjúban ugyanis kifejtette, miért fog győzni 2020-ban is Donald Trump.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére