Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Német csodafegyver: karkötõ a szilveszteri nemi erõszak ellen

Bertha László

2017.12.14. 11:58

Köln városa kampányt indít az esetleges szilveszteri szexuális támadásokkal szemben.
KÖLN, 11:58

Köln városa kampányt indít az esetleges szilveszteri szexuális támadásokkal szemben – írja a Junge Freiheit című német lap.

Németországban 2015. december 31-én több nagyobb városban tömeges szexuális zaklatásra, nemi erőszakra és lopásra került sor. Kölnben a központi vasútállomásnál körülbelül 1000 migráns rabolt ki és bántalmazott nőket. Több mint 1200 feljelentést tettek, amik közül 500 szexuális bántalmazással volt kapcsolatos. Az eseményeket napokig hallgatás övezte a rendőrség és a teljes német média részéről.

A migránsok által elkövetett erőszakos cselekmények miatt már a tavalyi évben is komoly szigorításokat eszközöltek a német nagyvárosokban, így Kölnben is.

Az idei évben a város baloldali, bevándorláspárti polgármestere, Henriette Reker végre rábukkant az igazi Wunderwafféra: az ünnepségre kilátogatók egy fehér karszalagot fognak kapni, melyen a „Respect”, azaz a tisztelet szó szerepel.

A két évvel ezelőtti eseményeknek soha nem szabad megismétlődniük”

– jelentette ki a kampány szerdai bemutatóján a polgármester.

A Henriette Reker által bemutatott kampány egyébként nem új keletű, tavaly nyáron egy svéd zenei fesztiválon osztogattak gumiból készült karkötőket, hogy csökkentsék a nemi erőszakok számát. Azóta rájöttek: hatásosabb, ha egyáltalán nem rendeznek fesztivált.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére