Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nigel Farage szerint a Brexitnél nagyobb politikai forradalomra van szükség

888.hu

2023.01.30. 14:10

„A konzervatívok becstelensége minden választáson az, ami igazán elkeserít. Szeretném, ha leváltanák őket, szeretném, ha elmennének” – fogalmazott a Brexit-vezér politikus.

 

Nigel Farage szerint „az Egyesült Királyság dolgozó népének ismét szembe kell szállnia a westminsteri politikai osztállyal, és végre el kell pusztítania az úgynevezett Konzervatív Pártot, hogy egy valódi alternatíva jöhessen létre”.

 

Politikai forradalomra van szükségünk, még a Brexitnél is nagyobbra, hogy megfordítsuk az egész negatív folyamatot. Hogy az ország készen áll-e erre, nem tudom.”

– mondta Steven Edginton a londoni Daily Telegraphnak.

A brexitpárti politikus a lehetséges forradalomról alkotott elképzelését ismertetve elmondta, hogy az nem thatcherista jellegű lesz, mivel a konzervativizmusnak ez a formája a történelem egy másik korszakának szólt.

Farage szerint ehelyett a „dolgozó embereknek” kell vezetniük az országot, akik „rengeteg adót fizetnek egy olyan rendszerbe, amelyben egyre többen nem hajlandóak dolgozni”.

Szerinte a torykkal az az alapvető probléma, hogy „minden választáson hazudnak” és úgy tesznek, mintha a konzervatív elvekben hinnének, mint például a kisvállalkozások támogatásában és a nemzet határainak védelmében, de ha már hatalmon vannak, „globalistaként” kormányoznak.

 

 

Ami a következő parlamenti választásokon a toryk várható utódját, Sir Keir Starmer baloldali Munkáspártját illeti, Nigel Farage megkérdőjelezte, hogy a tényleges politikában sok különbség lenne-e. Megjegyezte, hogy az adóterhek valószínűleg változatlanok maradnának, akárcsak a szabályozási terhek.

Eközben a Reform Párt – amely Farage egykori Brexit Pártjából alakult meg – népszerűsége egyre nő.

 

A toryk támogatottsága azonban a migránsválság szerencsétlen kezelése óta folyamatosan csökken.

 

A negatív tendenciára rátett egy lapáttal Rishi Sunak miniszterelnök és Jeremy Hunt pénzügyi vezető által közösen elfogadott, rendkívül magas adóterhek bevezetése.

 

 

Úgy tűnik, hogy a konzervatívokat megijesztette Farage régi pártjának növekvő támogatottsága, amely megígérte, hogy nem lép vissza, hogy a következő parlamenti választásokon a toryknak jobb esélyt adjon, ahogyan azt 2019-ben megtette. Sunak a hét elején találkozott a párt nagyágyúival Chequersben, állítólag azért, hogy megvitassák ezeket a kérdéseket.

A miniszterelnöknek állítólag azt mondták, hogy kormányának meg kell oldania a migránsválságot, ha ki akarja védeni a reformok jelentette kihívást.

Erre azonban egyre kisebb az esély, tekintve, hogy az embercsempészek hajóit nem hajlandóak közvetlenül Franciaországba visszaküldeni, és a kormány nemrég elismerte, hogy a fő defenzív terv megvalósulására – az illegális migránsok ruandai menekültügyi feldolgozóközpontokba küldése – az év végéig nincs kilátás.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére