Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nikábos nõ támadt egy tanárnõre Bécsben

Pörge Béla

2017.10.06. 13:08

Ez az elsõ olyan botrány Ausztriában az október 1-jén bevezetett burkatilalom óta, amit kifejezetten a teljes arcot elfedõ ruha okozott.
BÉCS, 13:08

Ez az első olyan botrány Ausztriában az október 1-jén bevezetett burkatilalom óta, amit kifejezetten a teljes arcot elfedő ruha okozott.

Korábban beszámoltunk róla, hogy október 1-jén életbe lépett Ausztriában a teljes arcot elfedő muzulmán női viselet, a burka használatának tilalma. Szerdán a híres bécsi bevásárlóutcában, a Mariahilfer Strassén egy tanárnő arra figyelmeztetett egy nikábot viselő nőt, hogy a ruházata törvényellenes.

Ebből szóváltás alakult ki a két nő között, többen azonnal körbe is vették őket. A Kronen Zeitung beszámolója szerint a többség a nikábot viselő nő oldalára állt, de voltak olyanok is, akik a tanárnő pártját fogták.

A vita azonban így is tettlegességig fajult. A nikábos nő a földre lökte a pedagógust, és közben azt kiabálta, hogy nem köteles betartani a törvényt.

Szinte rögtön ezután megjelentek a rendőrök a helyszínen, a tanárnő adatait felvették, a nikábos nőt pedig bevitték az rendőrőrsre. A hatóságok hivatalos álláspontot még nem adtak ki az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére