Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nő a migrációs nyomás Nagy-Britanniában

888.hu

2022.11.13. 18:00

A brit védelmi minisztérium vasárnap ismertetett adatai szerint meghaladta a 40 ezret azoknak a száma, akik az év eleje óta illegálisan megpróbáltak átkelni Nagy-Britanniába az európai kontinensről.

 

Ez azt jelenti, hogy 2022 eleje óta eddig 40 885-en kísérelték meg a bejutást Nagy-Britanniába a La Manche-csatornán átkelve.

Tavaly egész évben nem érte el a 30 ezret a csónakokon átkelni próbálók száma. Nagy-Britanniába hosszú ideje minden évben több ezren próbálnak illegálisan átjutni a kontinensről a La Manche-csatornán át, többnyire embercsempészek által szervezett csoportokban, amelyek gumicsónakokkal kelnek útra.

Tavaly novemberben 31 ember, köztük öt nő és egy gyermek a tengerbe fulladt, amikor gumicsónakkal próbáltak átkelni a Doveri-szoroson Franciaországból Angliába, és a csónak az átkelési kísérlet közben elsüllyedt. A brit kormány ezután új, szigorú törvények előkészítésébe kezdett az illegális bevándorlás megfékezésére. Ennek alapján életfogytiglani börtönnel sújthatók azoknak a hajóknak a vezetői, amelyekkel az embercsempészek a Nagy-Britanniába illegálisan bejutni próbálókat szállítják az európai kontinensről a brit partok felé, az Európa felől illegálisan brit területre lépők pedig nem folyamodhatnak hivatalosan menedékjogért.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére