Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nógrádi: Trump nehéz helyzetbe került

888.hu - MTI

2020.08.01. 13:31

Nehéz helyzetbe került Donald Trump amerikai elnök a koronavírus-járvány miatt – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Szavai szerint ugyanakkor Trump pozícióit erősíti a novemberi elnökválasztáson, hogy demokrata párti kihívója, Joe Biden alkalmatlan.

A szakértő elmondta, az elmúlt három és fél évben Donald Trump rendkívül sikeres volt: az amerikai gazdaság jól szerepelt, s az ország egyértelműen a világ vezető hatalmaként tűnt fel például a katonai kiadások terén és a kutatás-fejlesztésben is. Ugyanakkor a koronavírus-járvány alatt 30 százalékkal esett vissza az Egyesült Államok GDP-je, így néhány hónap alatt kiélezetté vált a novemberi elnökválasztás.

Tehát Trump tényleg nehéz helyzetbe került, de a pozícióit minőségileg javítja az, hogy az ellenfele abszolút alkalmatlan – fogalmazott Nógrádi György.

Megjegyezte, Biden 77 éves, és már előre bejelentették, hogy ha győz, csak egy ciklusra vállalja az elnökséget.

Nógrádi György kitért arra is: nagyon nagy valószínűséggel nem halasztják el a járvány miatt a választást, de annak kimenetele jelenleg kétesélyes.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére