Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyílt beismerés: ha az olaszok nem jól választanak, a Bizottságnak „megvannak az eszközei”

888.hu

2022.09.23. 15:30

Vagyis ha most vasárnap a jobboldali pártszövetséget bízzák meg az olasz emberek a kormányalakítással, akkor a Bizottság pusztán a kabinet politikai színezete miatt helyezhet kilátásba nyomásgyakorlást – ahogy teszi ezt hazánk kapcsán évek óta.

 

Ursula von der Leyen szerdán előadást tartott az amerikai Princeton Egyetemen – olvasható az Alapjogokért Központ közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Ott egy hallgatói kérdésre válaszolva szó szerint azt mondta, figyelemmel követik az olasz választásokat, és
„meglátjuk a választások eredményét, szóval meglátjuk, ha a dolgok egy nehéz irányba mennek, én már beszéltem Magyarországról és Lengyelországról, vannak eszközeink”.

Ez nyílt beismerése annak,

 

hogy a Bizottság világnézeti okok miatt bünteti hazánkat és Lengyelországot is, és ha nyer az olasz jobboldal, akkor Olaszország is hasonló eljárások és vegzatúra kereszttüzében találhatja magát.

 

A Bizottság elnökének szavai sajnos beigazolták a gyanút, hogy a „jogállamiságról” és „demokráciáról” szóló viták nem jogi, hanem politikai alapúak. Ahogyan politikai és nem racionális okai vannak a szankciós politikák további erőltetésének is. A kettőben az a közös, hogy mind az észszerűtlen szankciókat, mind hazánk megbüntetést a hazai baloldal támogatja – a magyarországi baloldal az uniós intézményekben lát szövetségest ahhoz, hogy revansot vegyen a jobboldal sorozatos győzelmei és saját kudarcai miatt.

Ursula von der Leyen szavai egyben nyílt beismerést is jenetenek: Brüsszel nem a kontinens egységéért, hanem egyes tagállamok kipécézésével az európai egység megbontásáért felelős.

Az Európai Unió alapító atyái biztosan nem azért álmodták meg a békét és prosperitást hozó Közösséget, hogy XXI. századi „örököseik” ideológiai nemtetszések miatt megbontsák annak egységét, és kétséget ébresszenek Európa egységének tekintetében.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére