Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Önkéntes jogvédõk kergették a halálba a pornósztárt, mert nem akart homoszexuális férfiakkal dolgozni

Pörge Béla

2017.12.08. 15:28

Az egészségügyi kockázatok miatt nem vállalt volna ilyen munkákat, emiatt az önkéntes jogvédõk addig zaklatták a 23 éves pornóst, amíg öngyilkos nem lett.
VENTURA COUNTY, 15:28

Az egészségügyi kockázatok miatt nem vállalt volna ilyen munkákat, emiatt az önkéntes jogvédők addig zaklatták a 23 éves pornóst, amíg öngyilkos nem lett.

Mercedes Grabowski, vagy ahogy művésznevén sokan ismerhették, August Ames szerdán 23 évesen öngyilkos lett. Az, hogy ilyen fiatalon felakasztotta magát, önmagában is tragikus.

A Breitbart cikke szerint ráadásul a fiatal pornószínésznő internetes zaklatás áldozata lett, lényegében a halálba hajszolták. Nem a foglalkozása miatt cikizték, hanem homofóbnak kiáltották ki.

A tolerancia bajnokai, az önkéntes jogvédők (angol rövidítésük SJW) azért zaklatták a szerencsétlen lányt, mert nem akart homoszexuális férfiakkal dolgozni. Nem azért, mert valóban homofób lett volna, és undorodott volna tőlük, hanem azért, mert homoszexuális férfival szexelni sokkal nagyobb egészségügyi kockázatot jelent, mint egy heteroszexuálissal.

August Ames ráadásul biszexuálisnak mondta magát, többször szerepelt más nőkkel felnőtt videókban. Az SJW-ket ez persze nem zavarta abban, hogy homofóbnak címkézzék a lányt.

Fenti tweetjében hozzá is teszi, az egy dolog, hogy ő nem akar homoszexuális férfiakkal szexelni, de ők sem akarnak vele. Ezt nehéz lenne vitatni, de vannak, akiket a valóság nem zavar, csak az érdekli őket, hogy megállás nélkül a liberális(-nak vélt) propagandájukat harsogják.

A színésznő a fenti két tweet után egyre idegesebb, szétesettebb szövegeket osztott meg. Az SJW-k bocsánatkérést követeltek tőle, amit ő megtagadott, mondván, nincs miért elnézést kérnie. Mielőtt megölte magát, azt írta ki, hogy "mindenki bassza meg". Beszédes.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére