Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Órákat adnak a migránsoknak, hogy megtanulják a különbséget a szex és a nemi erőszak között

Forisek Ádám

2019.08.01. 09:10

A berlini migránsoknak felvilágosító órákat tartanak, mivel túl sokat erőszakoskodnak.

A kezdeményezésről a Local számolt be, mint írják, a négyórás „Együtt a biztonságért” névre keresztelt kurzust jelenleg kizárólag Berlinben tartják, ugyanakkor az integrációért felelős kormánymegbízott, Annette Widmann-Mauz szerint szélesebb körben is el kellene kezdeni megtartani a felvilágosító kurzust. Nem is csoda, hogy ezt javasolta, tekintve, hogy egy Freiburgban történt csoportos nemi erőszak 11 gyanúsítottjából 10 migráns volt.

A felvilágosításon több témát is érintenek, így például elmagyarázzák a migránsoknak, hogyan ismerhetik fel, ha egy nő szexuálisan közeledik feléjük, vagy például hogyan kellene viselkedni, ha elutasítják őket.

A kurzuson vetített egyik videóban azt is elmagyarázzák a bevándorlóknak, mi a különbség a beleegyezésen alapuló szex és a nemi erőszak között.

Ez olyan, mint megkérdezni valakit, kér-e egy csésze teát. Ha igent mond, akkor valószínűleg vágyik a teára. Ha hezitál, lefőzheted a teát, és megkérdezheted újra. Ha pedig köszöni, nem kér, akkor ne főzz teát, és ne mérgelődj. Ugyanez a helyzet a szexualitásnál is.

Egy másik videóban arról van szó, hogy mekkora távolságot illik tartani a másik embertől, hogy ne sértsük meg a személyes terét.

Négy év alatt Németország mintegy 1 millió migránst fogadott be, és ez a döntés finoman szólva sem bizonyult bölcsnek. Elég csak a 2015 szilveszteri kölni szexuális támadásokra gondolni, de beszédes az a statisztika is, miszerint 2018-ban 6046 szexuális jellegű bűncselekményt követtek el a bevándorlók, míg 2017-ben „pusztán” 5258-at. Ez egy év leforgása alatt 15 százalékos emelkedést jelent.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére