Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Örömhír”, „figyelemre méltó” – így vélekednek az olaszok a pedofilellenes törvényről

888.hu, Magyar Nemzet

2021.06.17. 09:15

Elözönlötte az olasz sajtót a hír, miszerint a magyar parlament elfogadta a pedofilellenes jogszabálycsomagot.

 

Egyes médiumok főként azt sérelmezik, hogy a törvénymódosítás száműzi az iskolai oktatásból, a reklámokból, valamint a televíziós műsorokból a homoszexualitást népszerűsítő tartalmakat. Viszont vannak jobboldali politikusok, sajtóorgánumok, valamint család- és ifjúságvédő szervezetek, amelyek üdvözlik a magyar kormány kiskorúak védelmében tett határozott lépését.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozott Simone Pillon, a Liga családbarát szenátora, aki boldog volt, amikor meghallotta a hírt, hogy a magyar parlament jóváhagyta a nemváltoztatásról és a homoszexualitásról szóló tartalmak betiltását kiskorúak számára az iskolákban:

A felnőttek szabadok, azt tehetik, amit jónak látnak, a gyermekeket azonban védelemben kell részesíteni. Elismerésem a magyar parlament tagjainak, gratulálok azon politikai pártoknak, amelyek támogatták a törvény megszületését.

Az LMBTQ-csoportok, az egyengondolkodás hívei, a politikai korrektség harcosai biztosan megtámadják a törvényt és alkotóit. A genderpropagandától és a nemváltoztatás csapdájától megmenekített gyermekek azonban hálásak lesznek. Az ultraliberális Nagy-Britannia is ráébredt, hogy a nemiség összezavarására vonatkozó tartalmak felmérhetetlen károkat okoztak a gyermekek fejlődésében. Boldog vagyok, hogy Magyarországnak sikerült megvalósítania a kiskorúak védelmében hozott jogszabályt. Remélem, hogy az Európai Unió és Itália számára is egyértelmű jelzés lesz a magyarok állásfoglalása.”

A magyar parlament által elfogadott törvény egy civilizált társadalom jogalkotása, mely a kiskorúak védelmében jár el”

– ezt már Marco Respinti, az International Family News portál igazgatója mondta a lapnak, aki szerint „figyelemre méltó” a rendelet azon passzusa, amely betiltja az iskolákban a pornográf jellegű, a nemváltoztatásra irányuló vagy a homoszexualitást terjesztő tartalmakat. Hozzátette, már megszokták, hogy a „felszínes és időnként rosszindulatú sajtóorgánumok” rágalmakkal illetik Magyarországot és kormányát.

Megjegyezte, hogy könnyebb homofóbiával gyanúsítani valakit ahelyett, hogy lelkiismeretesen foglalkoznának egy hír valódi tartalmával.

Mi más lenne egy kormány feladata, ha nem az, amit a magyar kormány tesz, hogy védelmébe veszi a kiskorúakat?”

– tette fel a kérdést. Szerinte a pedofilellenes jogszabálycsomag „igazi örömhír, nemcsak a magyaroknak, hanem nekünk, olaszoknak is, hiszen végre elmondhatjuk az igazságot Magyarországról úgy, ahogyan azt egy újságírónak kötelessége tenni”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére