Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oroszországban miért nincsenek terrortámadások?

888.hu

2016.12.08. 08:28

Tíz hónap alatt tíz terrortámadást hiúsított meg idén Oroszországban a KGB-utód FSZB Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint. Állítólag a terrorcselekményeket "párizsi mintára" tervezték meg: a pokolgépek felrobbantása után tüzet nyitottak volna a tömegre.
MOSZKVA, 08:28

Tíz hónap alatt tíz terrortámadást hiúsított meg idén Oroszországban a KGB-utód FSZB Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint. Állítólag a terrorcselekményeket "párizsi mintára" tervezték meg: a pokolgépek felrobbantása után tüzet nyitottak volna a tömegre – írja az MTI. 

Tíz hónap alatt tíz terrortámadást és több mint 30 terrorista vonatkozású bűncselekményt akadályozott meg idén a KGB utódja, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat – a hírt maga Vlagyimir Putyin orosz elnök jelentette be. Szavai szerint az FSZB "támadólag és határozottan" lépett fel.

Az orosz kommandósok nem finomkodnak a migránsokkal

Az FSZB szerdán Moszkvában részt vett egy iszlamista terrorszervezet 12 tagjának őrizetbe vételében. Sajtóértesülések szerint novemberben pedig Moszkvában és Szentpéterváron végrehajtandó terrorakciókat akadályozott meg,  illetve több tucat közép-ázsiai embert fogott el.

A hírek szerint az FSZB a terroristáktól saját készítésű, repesszel megtöltött pokolgépet és fegyvereket foglalt le. Állítólag a terrorcselekményeket "párizsi mintára" tervezték meg, vagyis a pokolgépek felrobbantása után tüzet nyitottak volna a tömegre. 

Putyin elnök egyébként az orosz biztonsági tanács szerdai ülésén kijelentette, hogy Oroszországnak preventív módon kell reagálnia a gazdasága biztonságát érő fenyegetésekre. Mindezt ráadásul úgy, hogy nem zárkózik el a világgazdaságtól, és javítja saját versenyképességét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére