Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Pannónia vadembereirõl" írt Putyinnak címzett levelében egy román politikus

888.hu

2019.01.18. 19:00

A román szocialista párt környékén már régóta feltûnt egy bizonyos Ninel Peia nevet viselõ honatya, aki baloldaliságát remekül ötvözi a legelvadultabb román nacionalizmussal. Ez a fickó most közzétett egy nagyon zavaros és kissé értelmetlen levelet/felhívást, amelyben leginkább Putyint, Németországot és természetesen az örök õsellenséget, Magyarországot ostorozza. A felhívást egyenesen Oroszország vezetõjének címezte.

A kolozsvári Főtér volt olyan kedves és lefordította az irományt, amely leginkább Románia múltbeli feldarabolását kéri számon az oroszokon, de természetesen kitér a "pannóniai vadakra" is, akik a román nemzet testéből akarják kitépni az ősi román Erdélyüket.

„Tisztelt Putyin Úr! Az ön politikai elődei – hol vörösebbek, hol fehérebbek – úgy gondolták, le lehet szakítani a kis román testvér egyik lábát, egy olyan rátermett lábat, mint Besszarábia, majd pedig az egyik kezét is le lehet vágni, a mi drága Bukovinánkat."

A fenti rész szólt Románia Trianonjáról, a következő rész pedig a román ortodoxia és az orosz pravoszláv ortodoxia közti hasonlóságot akarja megvilágítani. Igaz, meglehetősen egyedien, hiszen alig követhető a gondolatisága.

"Később, amikor hivatalosan is testvérekké váltunk a sarló és kalapács jegyében, a ti nagy politikusaitok (a levélíró ösztön- és véletlenszerűen váltogatja az önözést a tegezéssel) úgy gondolták, jót tenne nekünk egy kis éheztetés, és eltulajdonítottátok a Kincset (második világháború utáni román aranytartalék), mint egy kikényszerített ajándékot. Szép kis ortodox testvériségben voltunk, Putyin úr."

Majd ezután következik egy igencsak kibogozhatatlan fejtegetés arról, hogy "egyesek" (pl. a pannonok) a románok és az oroszok közé állnak és a sátáni elnyomást folytatják a románokkal szemben.

"Ma, a tegnapi idióták utódai, új ruhát öltött idióták folytatni akarják a sátáni elnyomást, késleltetvén a fent említett ortodox kötődés jogszerű működtetését. Putyin úr, ön hittársak gyilkosait táplálja. Szabaduljon meg a sátáni idiótáktól, Putyin úr, az oroszok megérdemlik, hogy megismerjék a román ortodox lelket, ahogy mi is az orosz pravoszláv lelket. És ezekkel az idiótákkal e dolog soha nem valósítható meg."

Mindenki arra készül, főleg az új Németország árnyékában, hogy a magyarok kezére játssza Erdélyt – fejtegeti a román politikus.

"Nem csodálkoznék, ha ezek a gazemberek arra készülnének az új európai Németország árnyékában, hogy kedvükre tegyenek a pannóniai síkság vadembereinek, és miután elragadtátok kisebb testvéretek egyik kezét és egyik lábát, most megpróbáljátok kitépni a mellkasából az erdélyi szívet, eltávolítván Erdélyt a szent testtől. Hogy csak a Román Föld lelkével maradjunk. Nem csodálkoznék, nagy testvér, nem csodálkoznék, ha egy ilyen mocskos terv főne az ön fülébe mérget csöpögtető idióták démoni fejében."

Zárás:

"Így aztán tisztességesnek tűnik nekem, hogy a mi mennyei atyánk nevében arra kérjelek, Putyin úr, hogy szabadulj meg a Tisztátalannak felesküdött idiótáktól, akik önt is a román nemzet, Oroszország kisebb testvére hóhérává akarják változtatni.

Még nem késő, nekünk, nektek, az ortodoxiának. Ámen!

Ninel Peia – A Román Nemzetség Párt elnöke”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére