Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Petry: kit érdekelnek a gyilkosok motivációi? Az embereket kell megvédeni!

Bertha László

2016.07.25. 21:58

Az AfD társelnöke, Frauke Petry szerint nem az a lényeg, hogy milyen motívumok húzódtak meg a támadások mögött, hanem az, hogy meg kell védeni a német állampolgárok életét.
BERLIN, 21:58

Az AfD társelnöke, Frauke Petry szerint nem az a lényeg, hogy milyen motívumok húzódtak meg a támadások mögött, hanem az, hogy meg kell védeni a német állampolgárok életét.

Németország legnagyobb parlamenten kívüli pártjának vezetője szerint fokozottan ellenőrizni kell a migránsokat.

Ha egy muzulmán felrobbant egy bombát egy közterületen, és önkényesen meggyilkol embereket, azt az egész világon iszlamista merényletként könyvelik el.”

– jelentette ki Frauke Petry az ansbachi robbantásra, valamint az elmúlt napok terrortámadásaira reagálva.

A politikus szerint egyedül Németországban tanácskoznak azon egy támadás után, hogy mégis milyen motívumok vezettek a vérengzéshez. Petry kijelentette, hogy egy „tisztességtelen színház” zajlik, ahol arról beszélnek, hogy mentálisan instabil volt-e a gyilkos, dzsihadista vagy frusztrált fegyveres; pedig mindez másodlagos. A hangsúlyt a német állampolgárok megvédésére kellene összpontosítani.

Az AfD vezetője elmondta, hogy meg kell akadályozni a további támadásokat, mint amilyenek Ansbachban, Reutlingenben vagy Würzburgban történtek. Ehhez pedig szükség lenne a határellenőrzésre is. Frauke Petry szerint azok az illegális bevándorlók, akik bűncselekményeket követnek el, a nyílt társadalom és Németország ellenségei.

(Junge Freiheit)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére