Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rendõrök csaptak le a náci nagyira Németországban

888.hu

2018.05.08. 09:28

BIELEFELD, 09:28

Ursula Haverbecket Németország-szerte "náci nagyiként" ismerik. Az idős nő megrögzött holokauszttagadó, akit egyik tettéért börtönbüntetésre is ítélt a német bíróság, azonban miután az idős hölgy nem jelent meg a börtönbe vonulás időpontjában a büntetés-végrehajtás épületénél, a hatóságok lecsaptak rá.

Rendőrök tartóztatták le hétfőn a 89 éves Ursula Haverbecket. Az idős nőnek kétéves börtönbüntetését kellett volna megkezdenie, mivel a bíróság elítélte holokauszttagadásért – írja a Deutsche Welle.

A nő többször nyilvánosan tagadta, hogy a németek szisztematikusan irtották ki a zsidóságot a második világháború alatt. A bíróság előtt azt vallotta, hogy Auschwitz nem megsemmisítő tábor, hanem "csupán" egy munkatábor volt. A bíróság végül megrögzött nézetei miatt börtönbüntetésre ítélte.

A nő rendszeresen jelentetett meg olyan írásokat különböző szélsőjobbos magazinokban, amelyekben kifejtette, hogy a holokauszt nem történt meg.

A náci nagyinak csütörtökön kellett volna börtönbe vonulnia, ám nem jelent meg abban az időpontban a börtön bejárata előtt, így a rendőrök vitték be.

A holokauszttagadás bűncselekmény Németországban, amelyért öt évig terjedő szabadságvesztés szabható ki büntetésként.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére