Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rendõrök vitték el a burkát árusító üzlet ellen tiltakozó férfit

Tóth Dalma

2017.08.01. 18:28

Egy brit férfi látványos kampányt indított a burka betiltásáért, a vége pedig az lett, hogy fegyveres rendõrök vették körbe.
EXETER, 18:28

Egy brit férfi látványos kampányt indított a burka betiltásáért, a vége pedig az lett, hogy fegyveres rendőrök vették körbe.

Thomas Dunn tradicionális muszlim ruhába öltözött, a hátára vett egy hátizsákot, majd besétált az egyik legforgalmasabb áruházba. Az 57 éves brit férfi jelenléte hatalmas pánikot keltett a vásárlók között, akik egyből hívták a rendőrséget. A rend őrei felfegyverkezve körbevették Thomast, megmotozták, kikérdezték, majd végül elengedték – írja a Daily Mail.

A helyszín nem volt véletlen, a Debenhams áruház nemrég jelentette be, hogy muszlim ruhákat is árusítani fog. Thomas ezért nikábot öltött magára – ami teljesen eltakarta az arcát – majd egy imádkozó muszlimot imitált a zsúfolt áruházban. 

A brit férfi nem első alkalommal viselt muszlim öltözetet. Thomas az ilyen akciókkal akarja felhívni a figyelmet a problémára.

A terrortámadások után úgy gondolom, hogy a kormánynak be kellene tiltania, hogy bárki is eltakarhassa az arcát. [...] Semmi bajom a muszlimokkal, nem vagyok rasszista, de nem értek egyet azzal, hogy az emberek eltakarják az arcukat."

– fogalmazott.

Amikor felveszed a burkát, látod, hogy másképp néznek rád az emberek, látod a félelmet a szemükben – tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére