Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Republikánus jelölt nyerte a virginiai kormányzóválasztást

888.hu

2021.11.03. 08:42

Glenn Youngkin republikánus üzletember nyerte a kormányzóválasztást Virginiában. Az új kormányzó fellép az iskolai LMBTQ-propaganda ellen, míg demokrata ellenfele támogatja a szülők tudta és beleegyezése nélküli érzékenyítést.

 

Az 54 éves Glenn Youngkin győzelmi beszédében kiemelte, hogy új munkahelyek teremtésével fogja segíteni a gazdasági növekedést, csökkenti az üzemanyagok adóját, és a közösségek biztonságának növelése érdekében nagy hangsúlyt fektet a bűnüldöző szervek finanszírozására. „Virginia nem lesz többé az alacsony elvárások közössége, mi a magas elvárások közössége leszünk” – fogalmazott. „Helyreállítjuk a rendet az iskolákban, és nem hagyjuk magukra a szülőket” – tette hozzá.

A kemény és költséges kampány főbb témái között elsősorban az abortuszhoz kapcsolódó emberi jogok jövője és az állami iskolákban zajló azon vita szerepelt, hogy lehessen-e a kiskorú iskolásoknak LMBTQ-érzékenyítő foglalkozásokat tartani a szülők tudta és beleegyezése nélkül. Youngkin ezt ellenzi, amiben sok szülő támogatását élvezi, míg ellenfele, Terry McAuliffe kijelentette, hogy amennyiben őt választják meg, támogatja a szülők tudta és beleegyezése nélküli érzékenyítést. A Breitbart hírportál közben kiderítette: McAuliffe gyermeke magániskolába jár, ahol nem tartanak ilyen jellegű foglalkozásokat – írja az MTI.

A választás eredményét Trump is kommentálta.

„Úgy tűnik, Terry McAuliffe kampánya egy bizonyos Trump nevű személy ellen nagyon sokat segített Glenn Youngkinnak” – fogalmazott a volt amerikai elnök kedd esti közleményében. „Még csak kampányolnom sem kellett Youngkin mellett, mert McAuliffe megtette helyettem. Köszönjük a MAGA (Make America Great Again – Tegyük Amerikát Ismét Naggyá) szavazóinak, hogy nagyszerűen szerepeltek!” – tette hozzá Trump arra a politikai szlogenre utalva, amelyet ő használt a 2016-os és a 2020-as elnökválasztási kampány során.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére