Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Robin Hood, mint fekete nő? Naná!

888.hu

2022.02.03. 07:00

Kevin Costner, Sean Connery, Russel Crowe ...fehérek és elavultak. Jöjjön egy olyan adaptáció, ami már végképp minden szempontból kifacsarja az angol legendát.

 

Kanadában nyolc epizódos „Robin Hood” sorozat elkövetésére készülnek.

Egy kliprendező, Julien Christian Lutz most újra álmodja és modernizálja az „elavult régi történetet”. Nézzük is!

Tehát Robyn Loxley (igen ipszilonnal, mert akkor már női név lesz) egy álarcos hip-hop bandának a vezetője lesz a főszerepben. A bandájának a „The Hood” nevet adta, akik a New Nottingham városrész Sherwood towers nevű lakóparkjából származik. Itt tengetik mindennapjaikat a munkásosztályba tartozók. Ezen álarcos banda élén áll Robyn, aki profin tud harcolni és küzdeni a történet szerint nagyon gonosz, jómódú gazdagokkal szemben, és számon is tudja kérni őket.

Hogyha valakinek ez a sztori inkább egy nyolcvanas évekbeli fekete bűnszervezetre emlékeztet, melynek tagjai nem mellesleg még kommunisták is, akkor ne ijedjen meg: nem Önben van a hiba.

Egyelőre nem tudni, hogy hogyan fog kinézni a teljes történet, de egy ilyen felvezetés után – ismerve a WOKE-elmebaj mély bugyrait – borítékolható az, hogy a gonosz gazdagok, akiket számon kell kérni, mind fehérek lesznek és heteroszexuálisak. (Persze abban az esetben, ha tévednénk, előre elnézést kérünk!)

A csodálatos mű várhatóan majd 2023-ban fog képernyőkre kerülni Kanadában, bővebb információkat egyelőre még nem lehet tudni arról se, hogy kik fognak a filmben szerepelni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére