Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Saját várost építenek maguknak a Covid-tagadók

888.hu

2022.01.27. 19:20

Dél-Amerikába költöznek a világjárványt kétségbe vonó európaiak.

Egy nagyjából 1600 hektáros, kerítéssel körbevett birodalmat építenek a koronavírus-járványt tagadók egy csoportja Paraguayban. A dél-amerikai állam legszegényebb régiójában vásárolták fel a hatalmas területet német, osztrák és svájci befektetők. A Covid-tagadók reményei szerint kis közösségük hamarosan a jelenlegi 150 főről háromezresre duzzadhat – olvasható a Guardian című brit lap helyszíni riportjában.

A csoport hirdeti is magát az interneten, úgy jellemzik, bárkit befogadnak, akinek elege van a jelenlegi világtrendekből, így például a gazdasági válságból, a jelenlegi politikai helyzetből és – innen egyre érdekesebb –, az 5G-ből, a chemtrailből, a fluorozott vízből, illetve a kötelező oltásból.

Az első lakosok német állampolgárok voltak, akik előszeretettel hangoztatják a helyieknek is, hogy a koronavírus-járvány csak egy összeesküvés-elmélet.

Sok idős ember költözik ki a településre, mert azt vallják, hogy ismerőseik, barátaik hunytak el az európai idős otthonokban, miután beadatták a vakcinát és ők nem akarnak a sorsukra jutni.

A helyiek azonban nagyon nem örülnek a jövevényeknek, sőt, rettegnek tőlük, hogy miattuk könnyebben terjedhet a környéken a koronavírus.

Paraguayt ugyanis rendkívül súlyosan érintette a járvány: 2021 júniusában itt volt a legmagasabb az egy főre jutó halálozás.

A környéken lakók ezért azt szeretnék, hogy az ország tovább szigorítsa a beutazás feltételeit, például a külföldiek csak vakcinával léphetnének be.

Így viszont a Covid-tagadók kis paradicsoma ellehetetlenülne. Erre pedig úgy tűnik hajlik is a kormány: januárban már hat német állampolgárnak tiltották meg a belépést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére