Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sokkolta az afroamerikai nõt, hogy fehér felmenõi voltak

Sümeghi Lóránt

2017.02.27. 19:28

Döbbenetes bejegyzést tett közzé a liberális Huffington Post egyik afroamerikai munkatársa, melyben közölte: szó szerint ledöbbent, amikor kiderült, fehér felmenõi is voltak.
WASHINGTON, 19:28

Döbbenetes bejegyzést tett közzé a liberális Huffington Post egyik afroamerikai munkatársa, melyben közölte: szó szerint ledöbbent, amikor kiderült, fehér felmenői is voltak.

Christine Michel Carter hosszú írásban foglalta össze, mennyire megalázónak tartja, hogy – az ő szóhasználatával élve – benne is megtalálható a "felsőbbrendűség" színe, azaz a fehér genetika. Erre akkor döbbent rá, amikor egy teszt segítségével százalékos arányra lebontva, visszamenőlegesen felfejtették neki a genetikája alapján, milyen etnikai "összetétellel" rendelkezik. A vizsgálat eredményei szerint Carter:

  • 67.2% szubszaharai afrikai
  • 31.5% európai
  • 0.6% kelet ázsiai/indián/rézbőrű
  • 0.6% nem hozzárendelhető

Mi több, a génteszt eredménye nemcsak azért érintette olyan rosszul Cartert, mert ő úgy véli, szégyenkeznie kellene azért, mert van benne 30 százaléknyi európai, azaz fehér vér, hanem azért, mert

a szülei tudatosan úgy nevelték, hogy ő bizony egy büszke, őshonos indián, azaz rézbőrű és afrikai genetikával megáldott gyermek."

Carter szemmel láthatóan nehezen emésztette meg méteres bejegyzésében, hogy a teszt alapján ő mindössze annyira rézbőrű, mint amekkora részben nem hozzárendelhető a genetikai eredete.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére