Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-banya újra támad: Hillary Clinton újrapróbálkozna a 2024-es elnökválasztáson

888.hu

2022.07.21. 15:20

Úgy látszik, a többszöri bukás nem vette el a kedvét. Clinton korábbi tanácsadója szerint Hillary arra készül, hogy 2024-ben újra elindul az elnöki székért.

 

Bill Clinton egykori főtanácsadója azt állítja, hogy Joe Biden kénytelen lesz félreállni, mert Hillary Clinton 2024-ben újra indulni készül az amerikai elnökválasztáson.

Dick Morris, aki Bill Clinton sikeres újraválasztási kampányát irányította 1996-ban, és egykor Clinton legbefolyásosabb tanácsadójaként emlegették, azt mondta, a demokraták tudják, hogy

 

Biden nem indulhat újra 2024-ben, a gyorsan hanyatló szellemi képességei és az általa előidézett gazdasági katasztrófa miatt.

Morris szerint Biden végül nem fog elindulni, de

nem Kamala Harris fogja követni, mert őt Donald Trump simán lenyomná.

 

A volt tanácsadó szerint felbukkan majd egy „fekete jelölt” Alexandria Ocasio Cortez mellett, aki pusztítást fog véghez vinni, mert

a pártot immár szélsőbaloldali agitátorok uralják,

és Cortez még nem lesz elég idős ahhoz, hogy elnök legyen, így a szabályokat meg is kell változtatni, hogy ez megtörténhessen.

 

Ahogy a baloldali jelöltek a demokraták előválasztásának éllovasaivá válnak, egyre nagyobb nyomás nehezedik Hillary Clintonra, hogy induljon a versenyben.”

– írja Morris.

 

Hasonlóan Biden 2020-as meglepetésszerű indulásához, a demokraták Hillaryt a megmentőjüknek tekintik, egy tapasztalt politikusnak, aki képes áthidalni a párt szélsőbaloldali és mérsékeltebb szárnyait.”

 

Morris szerint Hillary legutóbbi médiainterjúi és a barátai, akik őt Biden utódjaként hirdették, egyértelmű jelei annak, hogy 2024-ben újraindul.

Mások viszont kétségtelenül szkepticizmusuknak adnak hangot azzal kapcsolatban, hogy a demokraták egy újabb Clinton-jelöltséget támogatnának, tekintettel arra, hogy már kétszer megbukott.

George Soros kedvenc Hillaryje egyébként 77 éves lenne, ha 2024-ben valamilyen kifürkészhetetlen belső imperativustól vezérelve a választók bejuttatnák a Fehér Házba.

 

Amint az korábban felmerült, Trump várhatóan még ebben a hónapban hivatalosan bejelenti jelöltségét.

A hónap elején egy YouTube-ra feltöltött videó azt mutatja, hogy Donald gépe új festést kapott, ami arra utal, hogy a volt elnök újra a ringbe készül.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére