Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros egyik ügyésze egy pedofilt alkalmazott jogvédőnek

888.hu

2022.02.11. 12:30

A virginiai Loudon megyei államügyész, Buta Biberaj, akit Soros György baloldali milliárdos támogatott, egy bejegyzett szexuális bűnelkövetőt vett fel jogvédőnek – írja a helyi média.

A FOX5 D.C. jelentése szerint Biberaj 2021 márciusában vette fel a szexuális bűnözőt annak ellenére, hogy az öt év börtönbüntetést kapott, amiért több mint 600 gyermek-pornográf képet találtak nála.

A szexuális bűnöző, aki beszélt a helyi irodával, azt mondta, hogy néhány nappal a felvétele után elbocsátották, miután a pártfogó felügyelője igazolást kért a foglalkoztatásáról, ami felfedte büntetett előéletét.

Biberaj irodájának egyik ilyen alkalmazottja megjegyezte, hogy a jogvédők „több éven keresztül hozzáférnek minden lezárt ügyhöz”. Biberaj visszautasította a kérdéseket, de nyilatkozatban elmondta:

A Commonwealth's Attorney Office nem nyilatkozhat személyi kérdésekről. Az állásra jelentkezők felülvizsgálata a Loudoun megyei humánerőforrás-kezelési folyamatokon keresztül történik. Ezt követően a kérelmezőket az OCA-hoz irányítják. A jelöltek átvilágítási eljárásnak vetik alá magukat. Valamennyi állásajánlat háttérellenőrzéstől és próbaidőtől függ. Ha egy jelöltet alkalmatlannak ítélünk, irodánk azonnali lépéseket tesz az aggályok orvoslása érdekében.

Biberaj 2019-es kampányában a Loudon megyei vezető ügyészi pozícióért való versengés közben, majdnem 660 ezer dollárt (kb. 200 millió Ft) kapott a Soros által finanszírozott Justice and Public Safety PAC-tól.

Biberaj arról vált hírhedtté, hogy le akart tartóztatni egy szülőt, aki azzal vádolt egy „transznemű nőt”, hogy megerőszakolta a lányát az iskolai lánymosdóban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére