Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros egyik ügyésze egy pedofilt alkalmazott jogvédőnek

888.hu

2022.02.11. 12:30

A virginiai Loudon megyei államügyész, Buta Biberaj, akit Soros György baloldali milliárdos támogatott, egy bejegyzett szexuális bűnelkövetőt vett fel jogvédőnek – írja a helyi média.

A FOX5 D.C. jelentése szerint Biberaj 2021 márciusában vette fel a szexuális bűnözőt annak ellenére, hogy az öt év börtönbüntetést kapott, amiért több mint 600 gyermek-pornográf képet találtak nála.

A szexuális bűnöző, aki beszélt a helyi irodával, azt mondta, hogy néhány nappal a felvétele után elbocsátották, miután a pártfogó felügyelője igazolást kért a foglalkoztatásáról, ami felfedte büntetett előéletét.

Biberaj irodájának egyik ilyen alkalmazottja megjegyezte, hogy a jogvédők „több éven keresztül hozzáférnek minden lezárt ügyhöz”. Biberaj visszautasította a kérdéseket, de nyilatkozatban elmondta:

A Commonwealth's Attorney Office nem nyilatkozhat személyi kérdésekről. Az állásra jelentkezők felülvizsgálata a Loudoun megyei humánerőforrás-kezelési folyamatokon keresztül történik. Ezt követően a kérelmezőket az OCA-hoz irányítják. A jelöltek átvilágítási eljárásnak vetik alá magukat. Valamennyi állásajánlat háttérellenőrzéstől és próbaidőtől függ. Ha egy jelöltet alkalmatlannak ítélünk, irodánk azonnali lépéseket tesz az aggályok orvoslása érdekében.

Biberaj 2019-es kampányában a Loudon megyei vezető ügyészi pozícióért való versengés közben, majdnem 660 ezer dollárt (kb. 200 millió Ft) kapott a Soros által finanszírozott Justice and Public Safety PAC-tól.

Biberaj arról vált hírhedtté, hogy le akart tartóztatni egy szülőt, aki azzal vádolt egy „transznemű nőt”, hogy megerőszakolta a lányát az iskolai lánymosdóban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére