Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros-féle migránssimogató szélsõbaloldali szervezettel együtt tüntetett a nizzai merénylõ

Nagy Gábor

2016.08.01. 20:28

A No Borders nevû szélsõbaloldali migránsvédõ szervezet aktivistái körében látható egy most elõkerült videofelvételen Mohamed Lahouaiej Bouhlel.
A No Borders nevű, szélsőbaloldali migránsvédő szervezet aktivistái körében látható egy most előkerült videofelvételen Mohamed Lahouaiej Bouhlel.
A nizzai merénylő az olasz-francia határon felállított táborban látható egy felvételen. A szélsőbaloldali szervezet, a No Borders aktivistái mindenhol ott vannak, ahol összetűzést kell szítani a migránsok és a helyi hatóság között.

Például a francia hatóság szerint Calais-nál is ők provokálták a dulakodásokat; és valószínűleg a magyar-szerb határon is ők hergelték fel a gyülekező bevándorlókat. De az éhségsztrájkoló migránsok a piros sapkájukat, valamint a transzparenseket is a szélsőbaloldali szervezettől kaphatták.

A No Borders azonban nemcsak demonstrálási eszközökkel látja el a migránsokat, hanem honlapján, Facebook-oldalán, valamint nyomtatott útikalauzokban tájékoztatja a bevándorló tömegeket a busz- és kompárakról, a vásárlási lehetőségekről egy-egy határszakaszon, vagy akár a Western Union bankfiókok listájáról, amelyekben ismeretlen eredetű pénzt vehetnek fel – írja a Pesti Srácok.

A No Borders szálai igen magasra vezetnek

A No Borders „furcsa” módon nem tünteti ki jelenlétével sem az Egyesült Államokat, sem a Közel-Keletet. A civil szervezet egyik nagy anyagi támogatója az antinacionalista, szintén Európát célba vevő nem-kormányzati szervezet, a UNITED for Intercultural Action (Egyesülés az interkulturális tevékenységért). Ez szervezte tavaly Németországban a „Welcome Refugees” (Isten hozott menekültek!) programját. A UNITED jelenleg 4000 szervezetet támogat, lobbizva a média, múzeumok és a sport területén. A UNITED fő támogatói között van az Európai Bizottság és Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa.

(Pesti Srácok, 888.hu, Il Giornale)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére