Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György 150 millió forintnyi adománnyal dobta meg a kaliforniai kormányzót

888.hu

2021.09.02. 17:50

Kalifornia kormányzóját, Gavin Newsomot kormányzói visszahívás fenyegeti, ezért Soros György a segítségére sietett.

Soros György liberális milliárdos további 500 ezer dollárt adományozott egy szervezetnek, amely támogatja Gavin Newsom kaliforniai kormányzót – írja a Fox News. A hatalmas összeget a „Stop the Republican Recall of Governor Newsom” szervezetnek adományozta hétfőn,

persze nem ez volt részéről az első adomány a szervezet számláján.

A spekulánsnak egyértelműen érdeke, hogy a demokrata kormányzó a helyén maradjon...

Newsom politikai tevékenységének legutóbbi szakaszát botrányok és félresikerült döntések árnyékolják be, aminek következményeként az emberekben felmerült a kormányzó visszahívásának igénye.

A visszahívási nyomtatványon a szavazók jelzik, hogy szerintük el kell-e távolítani Newsomot, és egy potenciális pótjelöltre is leadják voksukat.

Ha többségük el akarja távolítani Newsomot a hivatalából, akkor a legtöbb szavazatot kapott jelölt lesz az állam új kormányzója, aki Newsom megbízatásának hátralévő részét tölti le. De ha a voksok fele vagy annál több ellenzi a visszahívást, akkor a jelenlegi elnök megtarthatja pozícióját.

Newsom nem az első Golden State-i kormányzó, akit visszahívnak, 2003-ban a demokrata Gray Davis helyett a republikánus Arnold Schwarzeneggert választották meg.

Többtucatnyian várják a jelenlegi kormányzó leváltását, köztük egy internetes rádió műsorvezetője, Larry Elder, aki egyike a választási versenyben részt vevő republikánus jelölteknek.

A Trafalgar Group felmérésében felsorolt ​​hat jelölt közül Elder kapta a legtöbb támogatást, a megkérdezettek 29,2 százaléka látná szívesen Newsom helyén.

Ha megválasztják, Elder lesz az állam első fekete kormányzója.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére