Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György megkezdte kampányát Trump ellen

888.hu

2019.10.28. 17:18

Az amerikai milliárdos nem sajnálja a pénzt, két kézzel szórja azt annak érdekében, hogy ne Donald Trump legyen az elnök a 2020-as választást követően.

Hosszas cikket közölt Soros Györgyről a New York Times, akit a New York-i luxusingatlanában interjúvoltak meg. A cikkben a spekuláns kifejti, hogy az általa képviselt globalizmus szembemegy Donald Trump republikánus elnök „Amerika az első” szemléletével, és általában a nacionalizmussal.

Sorosnak egészen felragyogott az arca, amikor arról beszélt, hogy szerinte a 2020-as amerikai elnökválasztás a Trump-korszak végét hozhatja

– idézi a lapot a Magyar Hírlap.

Fotó: AFP

Soros György szerint Elizabeth Warren massachusettsi szenátornak kellene lennie Trump kihívójának jövőre, azonban a milliárdos a biztonság kedvéért gyorsan hozzácsapta azt is, hogy „ezzel a kijelentéssel még nem támogatja hivatalosan, mivel bárkit is választanak majd a demokraták, együtt szeretne vele működni”.

Soros egyébként annyira komolyan veszi a Trump elleni harcot, hogy alapítványának lobbiszervezete, az Open Society Policy Centre (OSPC) saját bevallása szerint is rengeteget költ az elnökkel szembeni lobbizásra. Nemrég megjelent negyedéves jelentésük szerint – amelyet a Kongresszus tett közzé – ez év harmadik negyedében 15,9 millió dollárt költöttek, összesen pedig az idén 24,4 milliót, ami már most több, mint amennyit 2017-ben fordítottak hasonló célokra – ismerteti a lap. A szervezet 2018-ban összesen több mint 30 millió dollárt költött. Trump 2017-es hivatalba lépése óta az OSPC 72 millió dollárt költött lobbitevékenységre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére