Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ismét előbújt az elefántcsonttoronyból

Forisek Ádám

2019.06.10. 14:48

Egyik lapjában értékelte az EP-választások eredményeit a tőzsdespekuláns, és egyből megnevezte a legfőbb ellenfelét: Orbán Viktort.

Project Syndicate nevű blogjában értékelte Soros György az EP-választás eredményeit, az írás alapján a tőzsdespekuláns több mint valószínű, hogy a jövőben a klímaváltozás témája mögé bújva próbálja majd globalista törekvéseit tovább propagálni. Soros igencsak örül írásában a zöldek előretörésének, mint mondja, az „Európa-párti pártok hasznára válik, hogy az embereket érdekli a klímavédelem.”

Fotó: AFP

Soros György egyúttal kvázi nyíltan megnevezte írásában legfőbb ellenfelét, Orbán Viktor magyar kormányfőt. A tőzsdespekuláns szerint Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének keményebben kellett volna fellépnie a magyar kormánnyal szemben, mindezt pedig láthatóan a személyes sérelem mondatja vele: úgy véli, az EPP-nek követelnie kellett volna a Fidesztől, hogy Soros egyeteme „szabadon” működhessen Magyarországon. Arról nincs szó a cikkben, hogy a CEU eddig úgy működött „szabadon”, hogy lényegében egy illegálisan működő diplomagyár volt, rendes kampusszal ugyanis nem rendelkezett az Egyesült Államokban. Márpedig a magyar felsőoktatási törvény értelmében itthon csak azok a külföldi egyetemek adhatnak ki külföldi diplomát, melyek az anyaországban is végeznek oktatási tevékenységet.

Sok munka van még hátra, hogy az Európai Uniót egy jól funkcionáló szervezetté tegyük

– írja a milliárdos. Látható tehát, hogy – függetlenül attól, hogy senki nem szavazott rá, és még mindig nem hisz a nyílt sisakos küzdelemben – Soros György kiadta az iránymutatást zsoldosainak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére