Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ismét előbújt az elefántcsonttoronyból

Forisek Ádám

2019.06.10. 14:48

Egyik lapjában értékelte az EP-választások eredményeit a tőzsdespekuláns, és egyből megnevezte a legfőbb ellenfelét: Orbán Viktort.

Project Syndicate nevű blogjában értékelte Soros György az EP-választás eredményeit, az írás alapján a tőzsdespekuláns több mint valószínű, hogy a jövőben a klímaváltozás témája mögé bújva próbálja majd globalista törekvéseit tovább propagálni. Soros igencsak örül írásában a zöldek előretörésének, mint mondja, az „Európa-párti pártok hasznára válik, hogy az embereket érdekli a klímavédelem.”

Fotó: AFP

Soros György egyúttal kvázi nyíltan megnevezte írásában legfőbb ellenfelét, Orbán Viktor magyar kormányfőt. A tőzsdespekuláns szerint Manfred Webernek, az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének keményebben kellett volna fellépnie a magyar kormánnyal szemben, mindezt pedig láthatóan a személyes sérelem mondatja vele: úgy véli, az EPP-nek követelnie kellett volna a Fidesztől, hogy Soros egyeteme „szabadon” működhessen Magyarországon. Arról nincs szó a cikkben, hogy a CEU eddig úgy működött „szabadon”, hogy lényegében egy illegálisan működő diplomagyár volt, rendes kampusszal ugyanis nem rendelkezett az Egyesült Államokban. Márpedig a magyar felsőoktatási törvény értelmében itthon csak azok a külföldi egyetemek adhatnak ki külföldi diplomát, melyek az anyaországban is végeznek oktatási tevékenységet.

Sok munka van még hátra, hogy az Európai Uniót egy jól funkcionáló szervezetté tegyük

– írja a milliárdos. Látható tehát, hogy – függetlenül attól, hogy senki nem szavazott rá, és még mindig nem hisz a nyílt sisakos küzdelemben – Soros György kiadta az iránymutatást zsoldosainak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére