Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros-recept: az élet ellen elkövetett polkorrekt torpedózás

Nagy Gábor

2016.08.29. 14:58

Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány dollármilliókat áldozna azért, hogy a kereszténység egyik európai bölcsõjében, a katolikus többségû Írországban liberalizálják az abortuszt. A siker precedens értékû lehet, hiszen több más országban is hasonló támadásokat készítenek elõ.

A DC Leaks által megszellőztetett dokumentumok tanulsága szerint az Egyesült Államok 16. leggazdagabb embere hároméves tervben készül támadást indítani a szigorú ír abortuszszabályozás ellen. Egyértelmű céljuk, hogy a magzati élet védelmét kimondó 1983-as alkotmánykiegészítést és a művi terhességmegszakítást az elfogadható legszűkebb keretek között tartó egészségügyi törvény módosításának kikényszerítése.

Természetesen, ahogy az Amerikából dívik: „a remélt sikereket más államokban is kamatoztatnák” – mindezzel újabb talapzaton, az abortuszexporton is állhat a csillagközi liberális demokrácia ethosza.

A Nyílt Társadalom Alapítvány a Soros-féle „civil” szervezeteket és a magukat nőjogi szervezetként aposztrofáló csoportosulásokat szeretnék hadrendbe állítani – leginkább a konzervatívabb és keresztény értékrenddel bíró országokban –, hogy megtámadják a magzatvédő politikákat valló kormányokat és a hagyományos értékeket valló szabályzásokat.

A Catholic News Agency riportja szerint Írország mellett így terítékre kerülhet Lengyelország, Mexikó, Zambia, Nigéria és Tanzánia is.

"A világ egyik legszigorúbb terhességmegszakítást szabályozó törvény elleni győzelem hatással lenne más, erősen katolikus országokra Európában, mint Lengyelországra; és bizonyítéka lenne annak, hogy a változás még az erősen konzervatív országokban is elérhető”

– állítja a Soros Györgyhöz köthető dokumentum.

Sajnos mindennek magyarországi vetülete is van,
vagy lehet a közeljövőben, hiszen Velkey Györgyöt, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatóját egy interjúja után igencsak kikezdte a balliberális oldal.
 

"Sokszor és sokféleképpen megfogalmazódott már nálunk az az igény […], hogy a szülészeti ellátásban nagy szükség volna egy új szemléletű modellre. […]Az új szülészet három alappillére a természetes, kevésbé medikalizált, ugyanakkor teljes biztonságot adó szülészeti háttér megteremtése, az élet védelmének a hangsúlyozása, tehát egy abortuszmentes szülészet, valamint a szülészetre rárakódott anyagi disszonanciák kitisztítása, azaz egy világos pénzügyi rendszer megteremtése.”

– mondta a főigazgató a Családhálónak adott interjújában, aki kifejtette még: új szülészetén nem végeznek majd abortuszokat, mellyel egyedüliek lesznek az országban, hiszen a művi terhességmegszakítás mindenütt a protokoll része. Ugyanakkor hozzátette azt is, hogy az édesanya kérésére kötelező a beavatkozás, de:

„van egy jelentős réteg Magyarországon, amelynek tagjai ezzel nem értenek egyet, és úgy gondoljuk, hogy megvalósíthatónak kell lennie egy olyan intézménynek, ahol nem történik terhességmegszakítás.”

De hasonló támadásokra készülhetünk a Soros György magyarországi „elvtársaitól” is (akiket természetesen tekintélyes pénzösszegekkel szponzorál): a Társaság a Szabadságjogokért szervezettől, a Patriarchátust Ellenzők Társaságától, a NANE – Nők a Nőkért az Erőszak Ellen Egyesülettől –, valamint a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségtől.

(Magyar Idők, Catholic News Agency)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére