Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

888.hu

2022.12.08. 12:00

A Soros György által pénzügyileg támogatott kerületi ügyészek új büntetőjogi kezdeményezést kovácsolnak, amelynek célja, hogy az illegális migránsokat bűnelkövetés esetén másként kezeljék, mint az amerikai állampolgárokat.

 

George Gascón Los Angeles-i kerületi ügyész olyan irányelvet adott ki, amely előírja a megyei ügyészeknek, hogy a bűncselekményekkel vádolt illegális migránsok esetében mérlegeljék az úgynevezett „bevándorlási következményeket”, hogy ne tudják őket kitoloncolni.

A Gascón-irányelv kimondja, hogy

 

minden döntést azzal a céllal kell meghozni, hogy elkerüljék vagy enyhítsék a döntés hátrányos bevándorlási következményeit. Ilyen körülmények között ezeket az alternatívákat kell alkalmazni.”

 

Az illegális migránsokkal szembeni ügyészi engedékenységi politika aligha újdonság. A Soros által támogatott kerületi ügyészek jellemzőjévé vált, hogy hogy a bevándorlókat másképp kezeljék az igazságszolgáltatási rendszerben, mint amerikai állampolgárságú társaikat.

Amint arról a Breitbart News tavaly beszámolt, Larry Krasner philadelphiai kerületi ügyész hasonló politikát vezetett be, amely a bűncselekményekkel vádolt illegális bevándorlókkal szemben mérlegelési jogkört kíván alkalmazni, elkerülve ezzel kitoloncolásukat.

Más Soros által finanszírozott kerületi ügyészek, köztük a Cook megyei Kimberly Foxx és a Contra Costa-i Diana Becton is hasonló politikát vezettek be.

A Multnomah megyei kerületi ügyész, Mike Schmidt októberben úgynevezett „ügyészi reformokat” jelentett be, amelyek célja, hogy illegális bevándorlókat az eredetileg elkövetett bűncselekményeik helyett olyan bűncselekményekkel vádoljanak meg, amelyek miatt nem feltétlenül toloncolják ki őket az Egyesült Államokból.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére