Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szaúd-Arábia bejelentette, két hét múlva megnyitja határait a kétszer beoltottak előtt

888.hu

2021.05.02. 20:58

Vasárnap a közel-keleti ország bejelentette, hogy két hét múlva megnyitja határait utazni kívánó állampolgárai egy csoportja előtt.

 

A belügyminisztérium közleménye szerint május 17-én oldják fel a korlátozásokat a lakosság egy bizonyos része számára. Azok az állampolgárok utazhatnak külföldre, akik már kétszer megkapták a koronavírus elleni oltást, vagy egy dózist az útjuk előtt két héttel, és azok is, akik felépültek a fertőzésből az elmúlt hat hónapban, valamint azok, akik még nem töltötték be a 18. életévüket.
A szaúd-arábiai állampolgárok nagy részét tavaly március óta eltiltották a külföldi utazástól, és részben a belfölditől is. A határokat tavaly júliusban elvileg megnyitották, de az állampolgárok mégsem utazhattak. Esetükben a hatóságok idén januárban is elhalasztották a tilalom feloldását, de májusra kilátásba helyezték a teljes határnyitást. A külföldiek számára februárban 20 ország esetében felfüggesztették a belépés lehetőségét, kivéve a diplomatákat és az orvosi személyzetet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére