Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szemtanúk eskü alatt tett döbbenetes vallomása az amerikai választásról

888.hu

2020.11.16. 11:00

Korábbi munkatársát kérte fel kabinetfőnöknek Joe Biden. Ron Klain azonban kellemetlen pillanatokat él most át egy néhány évvel ezelőtti tweetje miatt, amely a mostani helyzetben félreérthető lehet. Miközben a baloldali sajtó arról beszél, hogy nem volt csalás az amerikai elnökválasztáson, egyre többen tesznek eskü alatt vallomást, amelyekből anomáliák sora derül ki.

A V4NA nemzetközi hírügynökség szerint a gyanús körülmények között lezajló amerikai elnökválasztás előrevetített győztese, Joe Biden megnevezte, hogy ki lesz a kabinetfőnöke.

A volt alelnök választása Ron Klainre esett, aki tanácsadóként dolgozott a Biden–Harris kampányban, illetve 2009 és 2011 között Biden kabinetfőnökeként tevékenykedett a Fehér Házban. A sors fintora, hogy

Klain korábban arról értekezett, hogy a választásokat meg lehet bundázni.

A Vox nevű portál 2014-ben a Twitter-oldalán osztott meg egy cikket egy Rasmussen-felmérés alapján, amely szerint az amerikaiak 68 százaléka úgy gondolja, hogy a választásokat meg lehet bundázni.

A Vox cikke, amelyre Klain akkoriban válaszolt, az újraválasztási arányokról szólt, és az olvasható benne, hogy „az amerikaiak azt gondolják, hogy a választásokat az hivatalban lévők javára fordítják. És alapvetően igazuk van.”

Forrás: Twitter

Az idei elnökválasztás körül is voltak anomáliák. A baloldali sajtó minden erejével igyekszik elhitetni, hogy semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy csalások történtek volna. Ehhez képest

Kayleigh McEnany, a Fehér Ház szóvivője a minap a Fox Newson mutatott be 234 oldalnyi eskü alatt tett vallomást.

McEnany szerint a tanúk többek között azt állították, hogy egy adag szavazólap 60 százalékán ugyanaz az aláírás volt, és hogy egy halott is szavazott. Mindez csak a michigani Wayne megyében.

Az eskü alatt tett vallomásokban azért nem érdemes hazudni, mert azt legalább 5 éves szabadságvesztéssel büntethetik.

A detroiti Jessy Jacobs vallomásában azt állította, hogy szeptemberben többedmagával az volt a feladata, hogy kiküldje levélben a szavazólapokat. Állítása szerint

a felettese arra utasította, hogy dátumozza vissza a csomagokat, vagyis korábbi időpontot írjon rájuk, mint ahogy azokat kiküldték.

Jacobs továbbá azt is állítja, hogy a választás lebonyolításában részt vevő személyzet segített az embereknek abban, hogy Joe Bidenre, illetve a demokratákra szavazzanak. Ráadásul

a személyzet a szavazófülkébe is elkísérte az embereket, hogy lássák, kire szavaznak. Elmondása szerint a felettese arra is utasította, hogy ne kérjen fényképes igazolványt a szavazni kívánó emberektől.

November 4-én Jacobs szavazatszámlálóként dolgozott. Ekkor arra utasították, hogy ne figyeljen a hiányosságokra az egyes szavazólapokon, illetve arra, hogy az aláírásokat se ellenőrizze.

Mellissa A. Carone a vallomásában arról beszélt, hogy látta, amint a személyzet több szavazólapot többször beszkennelt, anélkül, hogy előbb kivenné a rendszerből az előző beolvasást. Ennek köszönhetően egy-egy szavazólapot 4-szer, 5-ször is beolvastak.

Elmondása szerint két furgon állt be a szavazólétesítmény garázsába, egy nap közben, egy pedig éjszaka. Ezek állítólag ennivalót hoztak, azonban Carone nem látott ételt.

Állítása szerint két óra sem telt el a furgon távozását követően, amikor bejelentették, hogy 100 ezer szavazólapot találtak Michiganban.
Andrew Sitto pedig arról beszélt, hogy nagyjából hajnali 4.30-kor több tízezer szavazólapot hoztak, és helyeztek el nyolc hosszú asztalra. Állítása szerint ezeket egy hátsó szobából hozták ki. Sitto szerint az összes általa megfigyelt voks Joe Bidenre érkezett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére