Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexmunkára kényszerítik az illegális bevándorlókat az embercsempészek

888

2022.10.26. 18:40

A floridai seriff iroda nyomozói letartóztattak két embert, akik állítólag migránsokat csempésztek be az Egyesült Államokba, és szexklubokba kényszerítették őket, hogy kifizessék adósságukat.

 

A nyomozás során két személyt letartóztattak, és nyolc nőt megmentettek.

Ashley Moody floridai főügyész kedden elmondta, hogy a prostitúcióra kényszerítés, az emberkereskedelem a legelvetemültebb bűncselekmények közé tartozik, amelyek rávilágítanak arra, hogy a bűnözők hogyan használják Biden ún. nyitott határait.

 

Gratulálok Chronister seriff helyetteseinek gyors és bátor cselekedeteit, és biztosítom, hogy ügyészeim felelősségre vonják a bíróság előtt az emberkereskedőket azért, amit ezzel a nyolc nővel tettek.”

 

Az ügyészek szerint Amet Maqueira De La Cal (34) és Rosalia Leonard Garcia (29) nyolc nőt csempésztek az Egyesült Államokba, és a floridai Hillsborough megyébe szállították őket, ahol állítólag night klubokban kényszerítették őket, hogy munkával fizessék ki adósságaikat. Az áldozatok azt mondták a nyomozóknak, hogy fejenként 60 ezer dollárral tartoznak azért, mert illegálisan behozták őket az Egyesült Államokba.

 

A nyomozók hét nőt követtek, miközben az egyik gyanúsított az International Plaza bevásárlóközpontba kísérte őket – közölte a seriff. A nyomozók kimentették a hét nőt, és házkutatást tartottak két ingatlannál, az egyiknél megtalálták a nyolcadik nőt.

 

A nyomozók szerint az állítólagos emberkereskedők öt nőt tartottak fogva az egyik szobában és hármat a másik szobában. Egyik szobában sem volt működő lámpa, és a nők mindegyike közös fürdőszobát használt.

 

A két gyanúsítottat 47 rendbeli embercsempészettel, emberkereskedelemmel és fegyveres rablással vádolhatják meg.

 

A börtönbejegyzések szerint mindkét gyanúsítottat a Hillsborough megyei börtönben tartják fogva, lekötés nélkül.

 

Ez az egyik legrosszabb embercsempész-ügy, amit láttam.”

– mondta Moody floridai főügyész újságíróknak.

 

Ebben az esetben rendkívül büszke vagyok azokra a bátor, bátor nőkre, akik hónapokig átélték a poklot, nem tudva, hogy képesek lesznek-e kilábalni ebből a helyzetből.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére