Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexuálisan zaklattak fiatal lányokat a migránsok Münchenben

Nagy Gábor

2016.12.04. 16:28

Számos bevándorló molesztált 18 év körüli lányokat egy fiataloknak rendezett ünnepségen, a szocialista vezetésû bajor fõvárosban.
MÜNCHEN, 16:28

Számos bevándorló molesztált 18 év körüli lányokat egy fiataloknak rendezett ünnepségen, a szocialista vezetésű bajor fővárosban.

München szocialista polgármestere, Dieter Reiter 1300 fiatalt, köztük számos migránst hívott meg egy tradicionális német ünnepségre. Az esemény azonban nem úgy történt, ahogy azt a szervezők eltervezték.

A Süddeutsche Zeitung riportja szerint a meghívott migránsok több fiatal lányt zaklattak, molesztáltak az ünnepségen.

Miután kiderült az igazság a német sajtóban, Dieter Reiter azt nyilatkozta: ilyen esetekben soha sem lehetünk elnézők.

Az ünnepség egy többszintes épületben zajlott. A felső emeleten egy diszkót is kialakítottak, hogy minél jobban érezzék magukat a fiatalok. A szemtanúk és a sértettek nyilatkozatai alapján itt kezdődtek a migránsok által elkövetett zaklatások.

Egy fiatal lány, aki csak Constanze néven mert nyilatkozni a német újságoknak, azt mondta, hogy őt és barátjait a fiatal bevándorlók tánc közben zaklatták. Hiába tiltakoztak, hiába mondták, hogy egyedül szeretnének lenni, a bevándorlók nem hagyták őket békén. Egy kis idő után a lányok megpróbáltak lemenni a földszintre, hogy nagyobb biztonságban érezzék magukat, de ezalatt az egyik migráns megpróbálta egyikőjüket berángatni egy üres szobába. Végül a biztonságiaknak sikerült kikísérni a bevándorlókat az épületből.

Constanze azonban a vizsgálat folyamán nem volt hajlandó azonosítani a migránsokat, mivel alapvetően támogatja a szocialisták azon kezdeményezését, hogy az ilyen alkalmak remek lehetőséget adnak a bevándorlók beilleszkedésének, és nem akar még több előítéletet szítani a migránsokkal szemben.

Egy másik 18 éves fiatal nem volt olyan szerencsés, mint Constanze, akit egy szíriai migráns támadott meg. A fiatal lány súlyosan megsérült, mialatt az ellen próbált védekezni, hogy a bevándorló erőszakosan megcsókolja. A szír férfit a rendőrség nem sokkal később letartóztatta.

Az egyik legnagyobb probléma Németországban az ilyen eseteknél az, hogy az áldozatok nem merik azonosítani a támadójukat, mert félnek a bosszútól.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére