Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teherbe esett a migránserõszaktól egy német nõ

Sümeghi Lóránt

2016.07.17. 14:58

A még szilveszterkor bekövetkezett kölni tömeges erõszak kapcsán egy újabb fi­a­tal nõ állt a nyil­vá­nos­ság elé. El­me­sélte, a sze­xu­á­lis erõ­szak után kór­házba ke­rült, ahol megállapították: terhes.
BERLIN, 14:58

A még szilveszterkor bekövetkezett kölni tömeges erőszak kapcsán egy újabb fi­a­tal nő állt a nyil­vá­nos­ság elé. El­me­sélte, a sze­xu­á­lis erő­szak után kór­házba ke­rült, ahol megállapították: terhes.  

A német Bild hasábjaiban látott napvilágot az esetről készült beszámoló, melyben egy Kölnben megerőszakolt nő elmesélte, nem mert az eset után elmenni a rendőrségre, mert annyira szégyellte azt, ami vele történt.

Eközben a kölni erőszakolások kapcsán felállított, német parlamenti vizsgálóbizottság elnök asszonya, Frauke Mahr is napirendre tűzte a lány esetét, melyben kifejtette,

elszakították a barátnőjétől, majd egyik férfitól a másikig lökdösték. Végül a földre került, ahol nem messze tőle egy hasonlóképpen járt másik lány is feküdt."

Végül a lány fejét elfordították annak érdekében, hogy kénytelen legyen az elkövetőre nézni. A másik lány a szexuális erőszak után rendőrt hívott, de az említett áldozat sírva menekült el a helyszínről. Csupán pár nappal később, a kórházban derült ki, hogy a migránstól teherbe esett.

(Bild)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére