Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljes káoszba taszíthatja Németországot a migránsok által uralt alvilág

Forisek Ádám

2019.11.27. 15:48

Tényleg megérte „megsegíteni” a bevándorlókat?

Egyre több migránsról derül ki, hogy kapcsolatot ápol a szervezett bűnözéssel – írja a Deutsche Welle. A rendőrség szerint az újonnan érkező szírek és irakiak teljesen átstrukturálhatják az eddigi, főleg arabok által uralt alvilágot Németországban.

A német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) szerint egyre több az olyan gyanúsított, aki külföldi útlevéllel rendelkezik. Nyomozásaik során olyan sokszor akad dolguk migránssal, így a BKA vezetője szerint mindenképp figyelni kell a jövőben a bevándorlók mozgását.

A gond csak az, hogy az eddigi migránsbűnözés így is óriási terhet ró a német rendőrségre. A németországi illegalitást eddig az arab világból származó bandák és bűnszervezetek uralták, melyek főként libanoni háttérrel rendelkeznek. Az újonnan érkezett szíriai és iraki migránsok esetében ugyan még nem figyelhető meg nagy fokú szervezettség, de ahhoz, hogy ez ne történjen meg, Németországnak le kellene vonnia a megfelelő tanulságokat. A libanoni szervezett bűnözés ugyanis pontosan úgy alakulhatott ki, hogy Németország felelőtlenül megnyitotta a kapuit a libanoni bevándorlók előtt még az 1970-es években.

Mindenesetre valós veszély, hogy az újonnan érkezett migránsbandák a régebb óta operáló arab bűnszervezetek riválisaivá válhatnak. Ezt a veszélyt az is valószínűsíti, hogy számos migráns érkezett háborús övezetből, és így harci tapasztalatokkal is rendelkezik.

A bűnbandák országszerte működnek, csak Berlinben több ezer tagot számlálnak. Ezek a bűnözői csoportok körülbelül 20 befolyásos család irányítása alatt állnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére