Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tényleg meggyilkolhatták Jeffrey Epsteint

Bokor Gábor

2019.10.30. 21:00

Ezt Amerika egyik legnépszerűbb patológusa állítja, aki az Epstein család felkérésére indított nyomozást.

Szerdán állt a nyilvánosság elé Dr. Michael Baden, aki részletesen megvizsgálta, mi állhatott Jeffrey Epstein halálának hátterében. Mint ismert, a pedofil vádakban bűnösnek talált amerikai üzletembert augusztusban találták holtan cellájában, ám már akkor sokaknak gyanús volt az eset és többen azt állították, a befolyásos férfit valószínűleg megölték. Bár a hivatalos jelentés szerint a férfi öngyilkos lett, nagyon sok volt a gyanús körülmény.

Úgy tört el Epstein nyaka, mint akit megfojtottak

Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy idegenkezűség okozhatta Epstein halálát, miután egybehangzó értesülések arról számoltak be az Egyesült Államokban, hogy a pedofil milliárdosnak pontosan úgy tört el a nyaka, ahogyan azoknak az áldozatoknak szokott, akiket erőszakosan megfojtanak. A boncolási eredmények fordulópontot jelenthetnek az ügyben, ugyanis Donald Trump elnök nem véletlenül rendelt el teljes körű vizsgálatot [...]

Badent a Clintonékkal jó kapcsolatot ápoló pedofil milliárdos testvére bízta meg azzal, hogy vizsgálja ki, mi történt Epsteinnel. Az ország egyik leghíresebb patológusa megállapította, hogy minden jel szerint idegenkezűség vezetett Jeffrey Epstein halálához.

Azok alapján, amiket láttam, sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Jeffrey Epstein gyilkosság áldozata lett, nem saját kezével vetett véget életének„

– közölte az orvos szerdán.

A törvényszéki patológus megállapította, hogy Epstein nyaka eltört, ez vezethetett a halálához, azonban nem úgy tört el, ahogy egy akasztás során szokott. A világhírű orvos azt is felvetette, hogy a szigorított börtönben, hogy történhetett az meg, hogy egy rab egyszerűen felakaszthatja magát, mikor a nap összes percében felügyelet alatt áll.

Gyanúgy és életszerűtlen, hogy a rabot őrző két őr egyszerre alszik el és valamiért a kamerák sem működtek. Ez egyszerűen bizarr és újabb nyomozásra lenne szükség”

– mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére