Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tinilány meggyilkolásával vádolt migráns deportálását segíti elkerülni Joe Biden

888.hu

2022.02.02. 20:40

Joe Biden elnök úgynevezett „menedékország” parancsai egy 19 éves texasi lány meggyilkolásával vádolt illegális bevándorlónak segítenek elkerülni az Egyesült Államokból való kitoloncolást.
2020 novemberében a 19 éves Adrienne Sophia Exumot elütötte és megölte Heriberto Fuerte-Padilla, egy mexikói illegális bevándorló a texasi Harris megyében. A rendőrség szerint Padilla ittasan vezetett, majd vádat emeltek ellene a baleset helyszínéről való elmenekülés és az ittas vezetés miatt.

Stephen Dinan a Washington Times-tól most arról számolt be, hogy Biden vonatkozó parancsai – melyek a bevándorlási és vámhatósági (ICE) ügynököknek megtiltják az illegális külföldiek letartóztatását és kitoloncolását, hacsak nem érik el a büntethetőség szűk küszöbét – segítenek Padillának elkerülni az Egyesült Államokból történő kitoloncolást.

A belbiztonsági minisztérium kezdetben azt mondta, hogy azt akarták, hogy a hatóságok kitoloncolják, miután Texas állam megbüntette, de aztán meggondolták magukat.

Az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámigazgatási Hivatala azt is közölte Texasban, hogy visszavonja más illegális bevándorlók kitoloncolási kérelmét – köztük olyanokat is, akik bűnösnek vallották magukat a letartóztatás kijátszásával vádolt vádakban, vagy ittas vezetésért, kábítószer birtoklásáért vagy családon belüli testi sértésért elítéltek.

Hasonlóképpen, Joe Biden abban is segít, hogy a guatemalai Jose Godoy Vasquez és a thaiföldi Nay Thar illegális bevándorlók is elkerüljék a deportálást.

Vasquezt ittas vezetésért, családon belüli erőszakért és kábítószer-birtoklásért, míg Thart ittas vezetésért, kábítószer-birtoklásért, rendőrök elől való menekülésért és titokban csempészáru börtönbe juttatása miatt ítélték el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére