Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint 130 emberrel a fedélzetén ütközött hegynek egy Boeing Kínában | Videó

888.hu

2022.03.21. 16:00

Lezuhant egy kínai Boeing 737-es utasszállító repülőgép 132 emberrel a fedélzetén Kína déli részén, egy hegyvidéki területen.

 

A China Eastern Airlines Boeing 737-es repülőgépe Kunmingból Kuangcsou felé tartott, amikor lezuhant egy hegyvonulat tetején Guangxi tartomány közelében. A The Global Times hivatalos kormányzati hírportál jelentése szerint a lezuhant gép hegyi tüzet okozott a dél-kínai Guangxi Zhuang autonóm régióban.

A kínai állami média megosztotta ezeket, a balesetről készült videókat.

 

 

A China Eastern 5735-ös számú járata több mint 9000 méter magasan haladt, amikor a FlightRadar24.com repüléskövető weboldal adatai szerint nem sokkal 06:20 GMT után a gép hirtelen mélyrepülésbe kezdett, 842 km/óra utazómagassági sebességgel.

Az adatok szerint a gép másfél percen belül lezuhant.

 

Az áldozatok száma egyelőre nem tisztázott – közölte hétfő délután a kínai polgári légiközlekedési hatóság (CAAC) hivatalos honlapja. Ha beigazolódik, hogy mindannyian odavesztek, ez lesz a legnagyobb halálos áldozatot követelő kereskedelmi utasszállító repülőgép-baleset azóta, hogy 2020-ban Teherán közelében lelőtték az Ukraine International Airlines (UIA) egyik járatát – adta hírül a Breitbart News.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére