Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több személyazonossága és priusza is volt a párizsi tömegkéselőnek

888.hu

2023.01.16. 14:00

Múlt héten, szerda reggel könnyebben megsebesített több embert egy késes támadó a párizsi Gare du Nord vasúti pályaudvaron. Az ügyészség „gyilkossági kísérlet” miatt indított vizsgálatot.

 

 

Laure Beccuau párizsi ügyész közleményben közölte, hogy hivatala kérte a támadással gyanúsított férfi őrizetbe vételét.

A Gare du Nord pályaudvaron elkövetett támadás során a rendőrök az elővetőt lelőtték – közölték a hatóságok.

Hat áldozatot, köztük egy rendőrt azonnal megtaláltak és kórházba szállítottak, az ügyészségi közlemény szerint a hetedik sérültet, egy 53 éves férfit, aki elhagyta a helyszínt, valamivel később találták meg.

 

 

Beccuau elmondta, hogy a támadó személyazonosságát hivatalosan még nem sikerült megállapítani. A nyomozók szerint 31 éves algériai állampolgárként mutatkozott be, de a francia hatóságok előtt több személyazonosság alatt is közismert volt. 2019-ben és 2021-ben elkövetett lakásbetörés és lopás miatt ismerte a rendőrség – áll a vasárnapi közleményben.

A közlemény szerint 2020-ban és tavaly szeptemberben is kapott utasítást arra, hogy hagyja el a francia területet.

 

 

Az előzetes vizsgálat megállapította, hogy a gyanúsított a vasútállomás előtt rávetette magát egy férfira, és minden látható ok nélkül körülbelül 20-szor megszúrta. A támadó ezután bement az állomásra, megtámadott más civileket és egy rendőrt is. A sikolyok két másik rendőrt riasztottak, akik közbeléptek.

Beccuau elmondta, hogy az igazságügyi vizsgálat célja az állítólagos támadó pontos tetteinek, indítékainak és személyiségének tisztázása.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére